- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κοινωνικός τουρισμός-Ζαχαράκη: Οι άυλες κάρτες μπορούν να αξιοποιηθούν για την 28η Οκτωβρίου
Στα 12,7 δισ. ευρώ φέτος οι τουριστικές εισπράξεις
28η Οκτωβρίου - «Τουρισμός για όλους»: Οι άυλες κάρτες μπορούν να αξιοποιηθούν για το τριήμερο, λέει η Ζαχαράκη
Στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού «Τουρισμός για όλους» αναφέρθηκε στον ANT1 η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, που - μεταξύ άλλων- γνωστοποίησε ότι από τις 275.000 κάρτες που έχουν κληρωθεί, έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα μόλις οι 50.000 κάρτες, που είναι άυλες και «φορτωμένες» με 150 ή 200 ευρώ έκαστη.
Κάλεσε λοιπόν από τον τηλεοπτικό αέρα τους κατόχους να τις χρησιμοποιήσουν για να κάνουν διακοπές το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, στηρίζοντας παράλληλα τα καταλύματα, λέγοντας ότι το υπουργείο Τουρισμού θα πληρώσει αμέσως και χωρίς γραφειοκρατία τους ιδιοκτήτες των καταλυμάτων για τις κάρτες του προγράμματος που θα αξιοποιηθούν στις επιχειρήσεις τους.
Μάλιστα, η Υφυπουργός Τουρισμού είπε πως στις αρχές Ιανουαρίου θα γίνει νέα κλήρωση, με 20 εκατομμύρια ευρώ, με τα οποία θα φτάσουν σε 62 εκατομμύρια ευρώ τα χρήματα που έχουν δοθεί για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.
Σε ότι αφορά στα έσοδα από τον τουρισμό, η Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε ότι στο πρώτο 8μηνο του έτους, «ουσιαστικά από τον Μάρτιο που ξεκίνησε η τουριστική περίοδος», έχουν καταγραφεί 12,7 δις ευρώ τουριστικές εισπράξεις.
«Αγγίζουμε το 2019 και πρέπει να περιμένουμε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο γιατί είχαμε μεγάλες ροές τουριστών», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.