Πολιτικη & Οικονομια

Aλέξης Τσίπρας στη Βουλή: Πολιτική στρουθοκάμηλος ο Μητσοτάκης

«Νομίζει ότι έτσι θα γλιτώσει» τόνισε

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας © Εurokinissi

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης είναι μια πολιτική στρουθοκάμηλος

Με στρουθοκάμηλο «που όταν αισθάνεται ότι κινδυνεύει, βάζει το κεφάλι στην άμμο και νομίζει ότι έτσι δεν το βλέπουν οι υπόλοιποι, επειδή δεν τους βλέπει αυτό» παραλλήλισε ο Αλέξης Τσίπρας την πολιτική συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη, «που έσπευσε σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Βουλής να βάλει τη συζήτηση σήμερα, την ημέρα της Συνόδου Κορυφής για να κρυφτεί, για να μην είναι στο κοινοβούλιο να δώσει εξηγήσεις».

«Νομίζει ότι έτσι θα γλιτώσει» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι μια πολιτική στρουθοκάμηλος», είπε, προσθέτοντας πως όταν «υποθέτει ότι τα πράγματα τον ευνοούν οργανώνει φιέστες στις οποίες πρωταγωνιστεί» και «όταν τα πράγματα είναι σκούρα, κρύβεται πίσω από τις διεθνείς εξελίξεις, τα φυσικά φαινόμενα, τους συνεργάτες του».

Τον κατηγόρησε ότι «κρύφτηκε στη φονική φάση της πανδημίας -αλλά τον αποκάλυψε ο ίδιος ο κύριος Τσιόδρας», ότι «κρύβεται πίσω από τον Πούτιν για την ακρίβεια που σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις -αλλά τον αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία της Eurostat» και πως «κρύβεται και τώρα από τη συζήτηση για τις υποκλοπές, σε μια πράξη πρωτοφανούς πολιτικής δειλίας, πίσω από τον ανιψιό του, από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, πίσω από τα πρόσωπα στα οποία ο ίδιος ανέθεσε ευθύνες και στα οποία φορτώνει τώρα τις ευθύνες».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «κρύβεται πίσω από το όνειδος του απόρρητου», «όνειδος» για τη δημοκρατία, τη λειτουργία του κοινοβουλίου και τη χώρα, «εφόσον επιτρέψουμε τελικά να περάσει η συγκάλυψη ενός τόσο συγκλονιστικού σκανδάλου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

androulakis-adwnis
«Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις» - Η ανάρτηση Γεωργιάδη για την επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καισαριανή

«Σπάει καθημερινά τα δικά του ρεκόρ γραφικότητας ο υπουργός Υγείας, μήπως τελικά στόχος του είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες», απαντάει το ΠΑΣΟΚ

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής»
Ο Τσίπρας ανακοίνωσε το «μανιφέστο» του κόμματός του - «Η κυβερνώσα Αριστερά της νέας εποχής»

Ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολιτική του διακήρυξη - Περιγράφει ως «κρίσιμη πολιτική αναγκαιότητα» την σύγκλιση των τριών ρευμάτων της Αριστεράς του 20ού αιώνα

Η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως
Κεραμέως: Η πρόταση Ανδρουλάκη για 4ήμερη εργασία είναι επικίνδυνη, ατεκμηρίωτη και ανησυχητική

«Είναι μία πρόταση η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων μικρομεσαίων» σημειώνει η υπουργός Εργασίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY