- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόεδρος Επιτροπής Eυρωκοινοβουλίου PEGA σε Παπαδημούλη: «Να διαγράψετε το tweet και να ζητήσετε συγγνώμη»
Η κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον πρόεδρο της PEGA και τον Δημήτρη Παπαδημούλη - «Ντροπή για αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής»
Την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter αποδοκιμάζει ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Γερούν Λένερς.
Επανέρχεται στο ζήτημα της παρουσίασης σχεδίου προγράμματος ως απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, εγκαλώντας μάλιστα εκ νέου τον ευρωβουλευτή για την πράξη του, καθώς εκείνος επανήλθε, εμμένοντας στους ισχυρισμούς του. Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.
«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε χαρακτηριστικά.
Go ahead, @papadimoulis, check with the coordinator of your own group if this program was ever prepared or approved by the coordinators of the @EP_PegaInquiry.
— Jeroen Lenaers (@jeroen_lenaers) October 3, 2022
If you are truly committed to truth and light, I have no doubt you will delete your tweet and apologize without delay. https://t.co/WslRSiaOvx
Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.
Καλά νέα!: Η Επιτροπή του ΕΚ @EP_PegaInquiry, έρχεται στην Ελλάδα για τις #υποκλοπες στις 3-4/11. Ζητά να δει #Μητσοτακη, #Δημητριαδη, #Σπιρτζη, #Λαβρανο, #Μπιτζιο. Όσους δηλ. η #ΝΔ αρνήθηκε να κληθούν στην εξεταστική της Βουλής! Μόλις εγκρίθηκε ομόφωνα από το Προεδρείο του ΕΚ.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 3, 2022
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στη συνέχεια έκανε νέο tweet, στο οποίο επιμένει πως έχει δίκιο, κάνοντας retweet παλιότερη ανάρτηση της PEGA.
Τα ψέμματα και οι χυδαίες προσωπικές επιθέσεις, έχουν κοντά ποδάρια! Η ίδια η Εξεταστική Επιτροπή PEGA του ΕΚ ανακοίνωσε στις 22/9 την επίσκεψη στην Ελλάδα για τις #υποκλοπες. Ο δε Πρόεδρος της, έστειλε στις 14/9 την επιστολή με συνημμένο το πρόγραμμα! Η συγκάλυψη δεν θα περάσει! https://t.co/Z7lSA5zHFS
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 4, 2022
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.