Πολιτικη & Οικονομια

Δύο άγνωστοι Αλέξης Τσίπρας και Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν τον δω στον δρόμο, δεν θα του μιλήσω»

Όσα είπε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής για την προσωπική της ζωή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας - Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Αλέξης Τσίπρας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περίοδο της συνεργασίας τους © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι σχέσεις της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα, η επαγγελματική - προσωπική της ζωή και τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Δύο άγνωστοι φαίνεται ότι είναι πλέον ο Αλέξης Τσίπρας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» σε πρόσφατη συνέντευξή της υποστήριξε ότι αν έβλεπε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο δεν θα του μιλούσε.

«Δεν είμαστε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μιλάμε καθόλου. Αν τον δω στον δρόμο δεν θα του μιλήσω», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε πρωινή εκπομπή του Alpha. H δικηγόρος και πολιτικός είπε ότι έχει δεχθεί bullying κατά τη διάρκεια της παρουσίας στης στη Βουλή.  «Να σας θυμίσω τον κ. Βενιζέλο που μου έλεγε ότι μου εύχεται να τεκνοποιήσω όταν τον εξέταζα στην ειδική επιτροπή της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ; Πολλές κανιβαλικές καταστάσεις. Έχω δεχθεί bullying, είναι κάτι που ευτυχώς το άντεξα».

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική της πορεία και την προσωπική της ζωή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «επιλέγω τις δύσκολες υποθέσεις και επιλέγω και τις λεγόμενες χαμένες υποθέσεις. Υπάρχουν κάποιοι δικαστές που σίγουρα λένε: Ωχ! Πάλι η Κωνσταντοπούλου, τι έχουμε να περάσουμε. Είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος, δεν μου φαίνεται. Συγκινούμαι σχεδόν πάντα στον κινηματογράφο και στο θέατρο και είμαι μάλιστα ανέκδοτο με τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί ξαφνικά τραντάζεται η θέση και λένε: Ωχ, η Ζωή πάλι κλαίει» λέει γελώντας.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Είπε ότι δεν μιλάει με τη Σία Κοσιώνη, εκτιμά τον Γιώργο Παπαδάκη γιατί έχουν κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις και για τον Δημήτρη Οικονόμου λέει: «τι να πω; Ουδέν σχόλιο».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και την Σία Κοσιώνη;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ