Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος: Διαδικτυακοί κουκουλοφόροι εκτόξευσαν απειλές στο πρόσωπό μου

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στο πολιτικό του γραφείο.

«Ευθεία και άμεση καταδίκη» ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με τις απειλές που εκτόξευσαν σε βάρος του ιδίου και της Ελληνικής Αστυνομίας «διαδικτυακοί κουκουλοφόροι», όπως τους χαρακτηρίζει, που ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης στο πολιτικό του γραφείο.

«Διαδικτυακοί κουκουλοφόροι εκτόξευσαν σήμερα, μέσω ανάρτησής τους, ευθείες απειλές για το πρόσωπό μου και την Ελληνική Αστυνομία. Χρησιμοποιώντας, μάλιστα, φρασεολογία αντίστοιχη με πρόσφατης ανακοίνωσης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς εμένα, γεγονός που θεωρώ καθαρά τυχαίο και συμπτωματικό. Αναμένω από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το σύνολο των κομμάτων την ευθεία και άμεση καταδίκη. Άλλωστε, οι θρασύτατες απειλές δεν στρέφονται μόνο προς το πρόσωπό μου. Αλλά, αποτελούν και απειλή για την ίδια τη Δημοκρατία μας. Σε ό,τι με αφορά, δεν πρόκειται να με κάμψουν και να με πτοήσουν στο παραμικρό», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Θεοδωρικάκος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μπογιές στο πολιτικό του γραφείο

Ανάληψη ευθύνης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου έγινε για την πρόσφατη επίθεση που καταγράφηκε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. 

Στις 10 Σεπτεμβρίου άγνωστοι έκαναν επίθεση με πέτρες και μπογιές, στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου από την ομάδα «Α*». Στην ανακοίνωση για την ανάληψη ευθύνης αναφέρεται ότι η επίθεση έγινε «στο πολιτικό γραφείο και τους αστυνομικούς που φρουρούσαν την πολυκατοικία». Οι συντάκτες του κειμένου αναφέρουν ότι ήταν «οπλισμένοι, αυτή τη φορά, μονάχα με πέτρες» και απειλούν ότι «θα συνεχίσουμε να χαλάμε τα βράδια τους».

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε χαρακτηρίσει «θρασύδειλους» τους δράστες. «Ελπίζω τα επόμενα βράδια να έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους. Έτσι και αλλιώς κανείς δεν πτοείται...», είχε γράψει. 

Θεοδωρικάκος: Η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο 

Με αφορμή την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι «θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές». Παράλληλα, καλεί «όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Με την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, οι θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές. Απειλούν ευθέως τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Κανείς δεν τους φοβάται. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία και η ελευθερία είναι πολύ πιο δυνατές από τις απειλές και τις επιθέσεις τους. Καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ