ΝΔ για ανάληψη ευθύνης στο γραφείο Θεοδωρικάκου: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές»
«Να καταδικάσουν όλοι»
Η ανακοίνωση της ΝΔ για την ανάληψη ευθύνης στην επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου.
Με αφορμή την ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι «θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές».
Παράλληλα, καλεί «όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους».
Υπενθυμίζεται ότι η οργάνωση «Α*» ανέλαβε την ευθύνη για την επιθεση με πέτρες και μπογιές στο πολιτικό γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου, το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ
«Με την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου, οι θρασύδειλοι τραμπούκοι απειλούν ζωές. Απειλούν ευθέως τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.
» Κανείς δεν τους φοβάται. Κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία και η ελευθερία είναι πολύ πιο δυνατές από τις απειλές και τις επιθέσεις τους. Καλούμε όλα τα κόμματα να εκφράσουν καθαρά και δυνατά την αυτονόητη αποδοκιμασία και καταδίκη τους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική γεωπολιτική αναβάθμιση της χώρας μας μέσω ασφαλών δορυφορικών επικοινωνιών
Η αναφορά του στο ζήτημα του προέδρου της Δημοκρατίας
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης
«Θα δώσουμε τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα»
Με αφορμή την ομιλία του επικεφαλής της αντιπολίτευσης
Τι είπε για την υποψηφιότητα Κατσέλη
Τον Σεπτέμβριο είχαν φάει μαζί μεσημεριανό στο Μουσείο Μπενάκη
Aμφότεροι υπήρξαν στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Αβέρωφ
Η υπόθεση αφορά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Και όγδοη ως προς το Ταμείο Ανάκαμψης - 8 βασικά έργα του που έχουν υλοποιηθεί ή υλοποιούνται
Τι χρειάζεται για να εκλεχθεί
Η τοποθέτηση της Τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ
Στην πρώτη του δήλωση μετά την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προχώρησε ο Τάσος Γιαννίτσης
Το ανακοίνωσε ο Παύλος Μαρινάκης
Μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης
«Η θητεία της έληξε, δεν την ξήλωσε κανείς», πρόσθεσε
Μέχρι τώρα λέγαμε ότι το πρόβλημα να επιλέξει έναν ηγέτη έστω και λίγο αντάξιο του Σημίτη, το είχε το ΠΑΣΟΚ. Τώρα, φαίνεται ότι θα το έχει εγγενώς και η ΝΔ
Για σημαντική νίκη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάνει λόγο ο Χάρης Δούκας
Οι μεγάλες τομές των κρίσεων θα γίνουν στις θέσεις των αστυνομικών διευθυντών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.