Πολιτικη & Οικονομια

Αλ. Τσίπρας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει ότι είναι απερχόμενος

«Θα κερδίσουμε με απλή αναλογική»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ (ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Τσίπρας:Θα κερδίσουμε τις εκλογές - Απερχόμενος ο Μητσοτάκης. 

Περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και Βέροια πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, όποτε και αν αυτές λάβουν χώρα, και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία», τόνισε.

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι «είναι απερχόμενος και το γνωρίζει» και τον κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να γαντζωθεί στην εξουσία», λέγοντας παράλληλα ότι «ακούει τις συνομιλίες των αντιπάλων του αλλά δεν ακούει την απόγνωση της κοινωνίας».

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν, παρόλα αυτά διαρκώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις, στο ρεύμα, στα είδη βασικής κατανάλωσης, στα καύσιμα, και αυτό τη στιγμή που εδώ και οκτώ μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτάκη», είπε ο κ. Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ