- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το post της ημέρας: Βάσω Κιντή
Η ATHENS VOICE διαλέγει κάθε μέρα τις αναρτήσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα social media
Η ανάρτηση της Βάσως Κιντή στα social media για την εισβολή στο Καπιτώλιο, την ελληνική συγκυρία στο δημοψήφισμα του 2015, τη λειτουργία των θεσμών.
«Aυτά που αποκαλύπτονται για την 6η Ιανουαρίου 2021 στις ΗΠΑ, τον τότε Πρόεδρο Trump να παλεύει με την ασφάλειά του για να βρεθεί μαζί με τους υπερασπιστές του στην εισβολή στο Καπιτώλιο, την παρότρυνσή του να μην εμποδίζουν αυτούς με όπλα να μετέχουν στη διαδήλωση, τον σύμβουλό του να take the Fifth (να αρνείται δηλ. να απαντήσει για να μην αυτοενοχοποιηθεί) σε ερωτήματα εάν η βία εκείνη την ημέρα ήταν ηθικά ή νομικά δικαιολογημένη ή εάν συμφωνεί με την ειρηνική διαδοχή στην εξουσία, είναι τρομερά! Στη δε ελληνική συγκυρία με το γελοίο και παράνομο δημοψήφισμα του 2015, τις διαβεβαιώσεις του Καμμένου ότι ο στρατός θα διασφαλίσει τη σταθερότητα της χώρας, τις μηχανορραφίες του Παππά και του Παπαγγελόπουλου για τον έλεγχο της ενημέρωσης με τα 4 κανάλια της Φλωρεντίας, όλους τους αφελείς και επιτήδειους που στοιχήθηκαν πίσω και δίπλα τους, βλέπουμε πόσο εύκολα μπορεί να βρεθεί κανείς από μια δημοκρατία με θεσμούς στο έλεος σφετεριστών της εξουσίας. Ευτυχώς οι θεσμοί και στις ΗΠΑ και εδώ άντεξαν χάρις και στο φιλότιμο, τον πατριωτισμό και τη δημοκρατική συνείδηση ορισμένων αξιωματούχων που έκαναν το καθήκον τους. Και χάρις στην εγρήγορση πολιτών και πολιτικών. Η δε έρευνα τώρα του Κογκρέσσου δείχνει ότι αν θέλεις να είσαι σοβαρή δημοκρατία πρέπει να παίρνεις αυτά τα πράγματα σοβαρά. Διότι αν δεν τα αντιμετωπίζεις σοβαρά, σημαίνει ότι κάπου αλλού παίζεται η εξουσία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.