Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Σπόντες για «μαγειρέματα» στην εκλογή Κεντρικής Επιτροπής

Τι έγραψαν Ρεπούση, Καρανίκας και Καββαδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ © EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Σπόντες για «μαγειρέματα» στην εκλογή Κεντρικής Επιτροπής - Τι έγραψαν Ρεπούση, Καρανίκας και Καββαδία.

Έντονες είναι οι πικρίες και οι γκρίνιες στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής, με πολλά από τα στελέχη του κόμματος να κάνουν λόγο για «μαγειρέματα» και «κατευθυνόμενες ψηφοφορίες».

Κατευθυνόμενη ψηφοφορία κατήγγειλε η Ρεπούση

Η Μαρία Ρεπούση εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή, χαμηλά στη σειρά αλλά εξέφρασε τη γνώμη της με μια αιχμηρή ανάρτηση.

«Ευχαριστώ πολύ τα μέλη που με ψήφισαν για την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ παρά την κατευθυνόμενη ψηφοφορία. Θα προσπαθήσω να μην τους απογοητεύσω», έγραψε η ακαδημαϊκός.

Πικρία εξέφρασε ο Καρανίκας

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Καρανίκας δεν κατάφερε να εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή και απαντώντας σε διαδικτυακό του φίλο, εξέφρασε την πικρία του:

«Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. προφανώς οι τάσεις κάνουν ακόμα κουμάντο και από την άλλη ίσως έχουν δίκιο και να μην έχω λόγω να είμαι στην ΚΕ. Το παλιό κόμμα μίλησε όπως ξέρει και με τον τρόπο που έχει μάθει να λειτουργεί.

Αυτό ξέρει… οι τάσεις ξέρουν. Ένα ενδιαφέρον θα έχει το επόμενο συνέδριο όπου τα 110.000 νέα μέλη, αν δεν τα διαγράψει η οργανωτική επιτροπή, θα φέρουν σε δύσκολη θέση τις τάσεις και τις φράξιες. Κάτι ήξερε ο πρόεδρος που το επιδίωξε τουλάχιστον για το μέλλον και για την ΚΕ».

Σπόντα από την Αννέτα Καββαδία

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, που είχε ατύπως το ρόλο της εκπροσώπου της “Ομπρέλας”, εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή και έγραψε: «αντί ευχαριστιών, θα το ξαναπώ : όταν όλα αυτά τελειώσουν, σημασία θα έχει πώς φερθήκαμε ο ένας στον άλλον…»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ