Πολιτικη & Οικονομια

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα-Θεοδωρικάκος: «Η αλήθεια θα λάμψει»

«Να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος
Τάκης Θεοδωρικάκος © EUROKINISSI/ ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Τάκης Θεοδωρικάκος: Τι υποστηρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Οι αλλαγές στην Αστυνομία

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η αλήθεια θα λάμψει» στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ακόμη ότι τελευταίο διάστημα, υπάρχουν αλλεπάλληλες εξιχνιάσεις εγκλημάτων και όλοι οδηγούνται στη δικαιοσύνη. «Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση των ημερών. Να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τις ανακριτικές αρχές. Η αλήθεια θα λάμψει», υπογράμμισε ο υπουργός. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε τονίσει ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. «Θα υπάρξει συνδυαστική ανάλυση με τις ιατροδικαστικές έρευνες και από τις περίπου 60 καταθέσεις που έχουν ληφθεί. Κανείς δεν γλιτώνει από τον νόμο. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη και εξονυχιστική. Όποιοι εμπλέκονται δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους, αν έχουν στοιχειώδη συνείδηση». 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε αναφέρει ότι «αυτή η τραγωδία είναι μία ευκαιρία να αναδειχθούν δύο μηνύματα που ενδιαφέρουν όλους τους πολίτες. Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν τεχνικές σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα, όπως και σε σειρά άλλων εγκλημάτων, το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες, θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει. Και αυτά δεν είναι λόγια». 

 

 

Θεοδωρικάκος: Απελευθερώνονται οι αστυνομικές δυνάμεις από πάρεργα

«Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Η αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη, απελευθερώνονται δυνάμεις από πάρεργα που έκανε μέχρι τώρα η αστυνομία για να αυξηθεί η δύναμή της στις γειτονιές και για αυτό η εγκληματικότητα σταδιακά μειώνεται τόσο στο λεκανοπέδιο της Αττικής όσο και στην υπόλοιπη χώρα», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία. Ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι «να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ελληνική οικογένεια, κάθε ελληνικό νοικοκυριό, γιατί υπάρχει μεγάλη δοκιμασία από την ακρίβεια, από τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν εκτοξευτεί». 

Μάλιστα, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δίνει μάχη στην Ευρώπη ώστε η Ε.Ε να αναλάβει συνολικά τη στήριξη των νοικοκυριών, ενώ είναι ξεκάθαρη η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εκπονήσει εθνικό σχέδιο για τη μείωση των τιμών του ρεύματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις       

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ