- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης για Πάτρα 3 παιδιά: «Είμαι σοκαρισμένος» (βίντεο)
«Συγκλονιστική υπόθεση»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην Πάτρα και τα τρία νεκρά παιδιά, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια «συγκλονιστική υπόθεση».
Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Πάτρα όπου βρίσκεται, δήλωσε σοκαρισμένος από τις ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για παιδοκτονία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, χορήγησε κεταμίνη σε θανατηφόρα δόση στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξη που έδωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Ionian TV, επεσήμανε ότι «είναι συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών».
Και πρόσθεσε: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να κάνει όπως πρέπει τη δουλειά της», επεσήμανε, δηλαδή να αποκαλυφθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα παιδιά αυτά έχασαν τη ζωή τους».
«Είμαι σοκαρισμένος. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό και πρέπει να πέσει άπλετο φως σε αυτήν τη σοκαριστική, συγκλονιστική υπόθεση» ανέφερε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.
Κριτική Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για την ενεργειακή κρίση
Στα πολιτικά της συνέντευξης, ο Ν. Ανδρουλάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για την απουσία στρατηγικού σχεδίου στα ενεργειακά, για τις επιλογές στην οικονομία και τη φορολογία.
Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο που θέλει να διαδραματίσει το ΚΙΝΑΛ από την πρώτην εκλογική Κυριακή. Παράλληλα, εξαπάλυσε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ένα «κόμμα κλειστών τειχών».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H αναφορά στο ουκρανικό drone που έφτασε στη Λευκάδα
Η ανακοίνωση του Παρατηρητήριου fake news της Νέας Δημοκρατίας
Yποστηρίζοντας ότι την ίδια ώρα όφειλε να παραστεί σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου o πρωθυπουργός
Πώς αιτιολόγησε την απόφαση του
«Σε λίγα χρόνια η κατάσταση στον τομέα της Δικαιοσύνης δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε σήμερα», δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης
Οι λόγοι που επικαλούνται
«Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας», δηλώνει η υφυπουργός, Άννα Ευθυμίου
Στόχος η έναρξη λειτουργίας της εντός Ιουλίου
Αναδεικνύονται οι βασικές παθογένειες που παρουσιάζει η χώρα σε ζητήματα κράτος δικαίου
Στο μέτωπο των πυρκαγιών, οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολοι
Επίτροπος Μινζάτου: «Παράδειγμα για την Ευρώπη η ελληνική συμφωνία»
«Οι νέοι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη αισθάνονται ότι απειλούνται από την τεχνητή νοημοσύνη»
Τα παραπάνω θα ισχύουν και για όσους ήδη υπηρετούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου
Οι δημοφιλείς εύκολες εξαγγελίες και οι μεταρρυθμίσεις που δεν γίνονται
Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της απόφασης του Αρείου Πάγου
«Προφανώς από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα της ακρίβειας»
Δριμεία κριτική και στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο ηθοποιός και σκηνοοθέτης έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.