Πολιτικη & Οικονομια

Σακελλαροπούλου: Επισκέφθηκε το ουκρανικό σχολείο «Μπερεγίνια»

«Οφείλουμε έμπρακτη αλληλεγγύη στα παιδιά του πολέμου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Το Ουκρανικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό κέντρο «Μπερεγίνια» επισκέφθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το Ουκρανικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό κέντρο «Μπερεγίνια» όπου συνάντησε παιδιά που έφτασαν στην Ελλάδα από την Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.

«Οφείλουμε έμπρακτη αλληλεγγύη στα παιδιά του πολέμου», δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και πρόσθεσε πως «τα παιδιά χρειάζονται την αμέριστη υλική και ψυχολογική μας στήριξη για όσο καιρό δοκιμάζεται η πατρίδα τους».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Στο Ουκρανικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό κέντρο «Μπερεγίνια» συνάντησα Ουκρανούς μαθητές και μαθήτριες που, αφού έζησαν τον τρόμο των βομβαρδισμών και τον βίαιο ξεριζωμό από τα σπίτια τους, βρήκαν ασφαλές καταφύγιο στην Ελλάδα και συνεχίζουν το σχολείο στη χώρα μας. Απέναντι στη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση που γέννησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οφείλουμε να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας. Πρώτα απ’ όλα στα παιδιά, τα πρώτα θύματα αυτού του πολέμου, που χρειάζονται την αμέριστη υλική και ψυχολογική μας στήριξη για όσο καιρό δοκιμάζεται η πατρίδα τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ