- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατεβαίνει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία
Τι ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές. Κατεβαίνει στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών. Η συνάντηση με Μητσοτάκη.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Αυτό ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022.
Είχε προηγηθεί συνάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση έγινε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ήταν πολύ φιλικό ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του καλοκαιριού ο ανασχηματισμός οδήγησε εκτός κυβερνητικού σχήματος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. «Αποχαιρετώ το Υπουργείο, αλλά όχι τον δημόσιο βίο» είχε αναφέρει με νόημα στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Και είχε προσθέσει: «Από την πρώτη ημέρα διαχειριζόμαστε το πρωτόγνωρο και το έκτακτο. Η ικανότητα διακυβέρνησης γίνεται κάθε ημέρα ικανότητα διαχείρισης κρίσεων. Οι κρίσεις ορίζουν την ασφάλεια και η έννοια της ασφάλειας μετασχηματίζεται».
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές - Πού κατεβαίνει
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β' Αθηνών στις εθνικές εκλογές.
Τον Ιούλιο του 2019 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναλάβει καθήκοντα ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στη διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ. Μετά τον ανασχηματισμό τον διαδέχτηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.
Σημειώνεται ότι στις 15 Οκτωβρίου 2021 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέλαβε θέση ειδικού συμβούλου στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.