Πολιτικη & Οικονομια

Οδ. Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Οι Καμμένοι τελείωσαν»

Ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ απαντά στο «άνοιγμα» Ραγκούση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απαντά στο «άνοιγμα» Ραγκούση και Πολάκη προς το ΚΙΝΑΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει σωσίβιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κόβει κάθε συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ. Σε ομιλία του σήμερα Πέμπτη (10.02) στη Βουλή στη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τις «στημένες» δημοσκοπήσεις, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ απάντησε στην «επίθεση» φιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκφράζεται μέσω Γιάννη Ραγκούση και Παύλου Πολάκη.

Μάλιστα, υπενθύμισε τα όσα είχε υποστηρίξει στα τέλη Δεκεμβρίου ο κ. Πολάκης για το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Ο κ. Ραγκούσης μάς κάνει επίθεση φιλίας. Ας υποθέσουμε ότι είναι πραγματική. Ο κ. Πολάκης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου οι απόψεις είναι πλειοψηφικές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει για τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις 12/12/2021 "Δεν ανασταίνονται οι νεκροί"» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Ραγκούσης σήμερα όχι μόνο είδε τους νεκρούς να ανασταίνονται, αλλά μας ζήτησε από αυτούς που αναστήθηκαν να συμμαχήσουμε. Αναρωτιέμαι: Αντί να κατανοήσουν το φαινόμενο της πολιτικής ανάστασης, αν ισχύει, μας ζητούν να γίνουμε σωσίβιό τους; Τους απαντάμε ότι οι Καμμένοι τελείωσαν. Η σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έρχεται».

Στα τέλη Ιανουαρίου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως «μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ». Λίγες ημέρες αργότερα, πάλι από τη Βουλή, είχε στείλει μήνυμα ότι «βολεύει τη ΝΔ να έχει αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ», επαναλαμβάνοντας πως το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή με ουσιαστικές και καινοτόμες προτάσεις.

Σημειώνεται ότι η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πρώην Επίτροπος, Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε με εμφατικό τρόπο: «Δεν θέλω να διανοηθώ συνεργασία ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ