- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κούλογλου: Με τις προτάσεις Πολάκη θα βγούμε εκτός ΕΕ
Μετά τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού για κρατικοποιήσεις
Για μη σοβαρές προτάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη που απαιτούν έξοδο από την ΕΕ μιλά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.
Με δηλώσεις του ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη για κατάθεση μη σοβαρών προτάσεων που θα απαιτούσαν έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο άνδρες έχουν διασταυρώσει και στο παρελθόν τα «πολιτικά τους ξήφη».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98, ο κ. Κούλογλου αντέδρασε στις ιδέες Πολάκη. «Δεν περνάει η κρατικοποίηση αυτή τη στιγμή ιδιωτικής τράπεζας στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή θα πρέπει να φύγεις και από την Ευρωπαϊκή Ένωση! Επομένως δεν είναι σοβαρές προτάσεις αυτές και το ίδιο ισχύει και με τη Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.
Προχωρώντας σε μια ανοικτή κριτική της ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου, ο κ. Κούλογλου σχολίασε ότι «το πρόβλημα δεν είναι ο Πολάκης. Είναι ότι δεν έχουν γίνει επαρκείς επεξεργασίες για πραγματικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».
Κληθείς, ακόμη, να σχολιάσει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σαφώς διευκρινίσει τι καλά έκανε την προηγούμενη φορά, τι δεν έκανε καλά γιατί δημιουργήθηκε το αντισύριζα μέτωπο, τι αυτοκριτική πρέπει να κάνει και πώς θα κυβερνήσει στο μέλλον και με ποιους ανθρώπους». «Και από τη στιγμή που δεν έχει διευκρινίσει αυτά τα πράγματα, γι αυτό βλέπετε με μια τόσο ανίκανη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του. Αυτά τα πράγματα έπρεπε να γίνουν το πρώτο εξάμηνο!», κατέληξε.
Η κόντρα Πολάκη- Κούλογλου κρατάει καιρό
Προ μηνών, ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο κανάλι Action24, είχε πει: «ο κύριος Πολάκης είναι καλός, αλλά κάνει προεκλογική εκστρατεία… των άλλων κομμάτων». Αφορμή είχε σταθεί η προτροπή του πρώην Υπουργού να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει χαρακτηριστικά «αν θυμάστε τον κ. Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς και με ρεκόρ για τη ΝΔ –κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο– πέρασε τον Μεϊμαράκη. Και αυτό επειδή του επιτέθηκε ο κύριος Πολάκης πριν από τις ευρωεκλογές και του έδωσε 700.000 σταυρούς».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Yπέρ» και για τα τρία αιτήματα, τάχθηκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Ξεχωριστή αναφορά έκανε και στη δωρεά του Ιδρύματος Αθανασίου και Μαρίνας Λασκαρίδη
«Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας μου»
Τι είπε για Σαμαρά και εκλογές
«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όλα είναι νόμιμα», φέρεται να δήλωσε ο πρώην Επίτροπος
Τι ανέφερε ο υπουργός Άμυνας για την κλιματική αλλαγή
Δριμεία επίθεση από το ΠΑΣΟΚ
Στόχος η τελική συμφωνία εντός 60 ημερών
Δρομολογούνται βελτιώσεις και νέα εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Πότε μια μεταφορά χρημάτων θεωρείται δωρεά και φορολογείται
Τα κριτήρια και οι «κόφτες»
Την επιθυμία του να είναι επιμελής «στις απαιτήσεις του νησιού και των κατοίκων», εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Σινάνης.
Πώς διαμορφώνεται η τιμή ανά κιλό
Οι τιμές είναι εκεί που είναι γιατί είμαστε πρόθυμοι να αγοράσουμε σε αυτές τις τιμές
Στο Growthfund Investor Summit 2026 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Καταδικάστηκαν και οι Σταυριανουδάκης, Θεοδωρόπουλος και Κορομηλάς
Ποιοι πληρώνονται πρώτοι και ποιοι τελευταίοι αυτήν την εβδομάδα
«Τα Προσφυγικά δεν θα γίνουν real estate. Δεν θα παραδοθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής
Πώς μπορείτε να «κλειδώσετε» μεγαλύτερο voucher
Στόχος η αποκατάσταση ζημιών και η επαναλειτουργία κρίσιμων δικτύων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.