Πολιτικη & Οικονομια

Βιασμός 24χρονης: Η Εφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στη Γεωργία Μπίκα

Τι είπε για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στη Γεωργία Μπίκα, την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη. Τι είπε για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

Με τη Γεωργία Μπίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά η Έφη Αχτσιόγλου. Η τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο Facebook για τον βιασμό της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

«Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, εγώ επικοινώνησα με την κυρία Γεωργία Μπίκα, ως γυναίκα και ως πολιτικός, για να της μεταφέρω τη στήριξη και την αλληλεγγύη μου στον αγώνα που κάνει, αλλά και τον θαυμασμό μου για τη γενναιότητά της» ανέφερε στην ανάρτησή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Και πρόσθεσε: «Καθώς επρόκειτο για επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, μου ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί, πράγμα που ασφαλώς σεβάστηκα».

«Αναφορικά με τις εναντίον δικηγόρου πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίες, υπενθυμίζω ότι μόλις έγιναν γνωστές, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε αμέσως την ιδιότητα του μέλους» κατέληξε η Έφη Αχτσιόγλου στο μήνυμά της για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Γεωργία Μπίκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ