Πολιτικη & Οικονομια

Βιασμός 24χρονης: Η Εφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στη Γεωργία Μπίκα

Τι είπε για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η Έφη Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στη Γεωργία Μπίκα, την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη. Τι είπε για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

Με τη Γεωργία Μπίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά η Έφη Αχτσιόγλου. Η τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο Facebook για τον βιασμό της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

«Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, εγώ επικοινώνησα με την κυρία Γεωργία Μπίκα, ως γυναίκα και ως πολιτικός, για να της μεταφέρω τη στήριξη και την αλληλεγγύη μου στον αγώνα που κάνει, αλλά και τον θαυμασμό μου για τη γενναιότητά της» ανέφερε στην ανάρτησή της η Έφη Αχτσιόγλου.

Και πρόσθεσε: «Καθώς επρόκειτο για επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, μου ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί, πράγμα που ασφαλώς σεβάστηκα».

«Αναφορικά με τις εναντίον δικηγόρου πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ καταγγελίες, υπενθυμίζω ότι μόλις έγιναν γνωστές, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέστειλε αμέσως την ιδιότητα του μέλους» κατέληξε η Έφη Αχτσιόγλου στο μήνυμά της για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Γεωργία Μπίκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY