Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνεται κανένα πρόστιμο στους Πακιστανούς

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεοδωρικάκος: Δεν θα ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά.
Τάκης Θεοδωρικάκος © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Θεοδωρικάκος: Δεν θα ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα σβηστεί κανένα πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους Πακιστανούς που συνέρρευσαν στο Σύνταγμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ζήτησε συγγνώμη ο Πακιστανικός Σύλλογος Ελλάδας - Πακιστάν

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν ζήτησε συγγνώμη για το σκηνικό στην πλατεία Συντάγματος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος του συλλόγου, Syed Mohammad Jamil, η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται «αυθόρμητη και όχι οργανωμένη», καθώς δεν ήταν σε γνώση τους ότι οι εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιούντο στην πλατεία Συντάγματος όπως κάθε χρόνο.

Παράλληλα, η μέσω της επιστολής ζητείται η επιείκεια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ