- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό ενόψει Χριστουγέννων
Αύριο, Πέμπτη 18 Νοεμβρίου
Εκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη την Πέμπτη για τον κορωνοϊό ενόψει Χριστουγέννων.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει αύριο, Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για τον κορωνοϊό, ενόψει των Χριστουγέννων.
Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να έχουν απαγορεύσεις.
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, θα δώσει στοιχεία για θανάτους και διασωληνωμένους.
Νέα μέτρα και ανεμβολίαστοι - Τι θα γίνει μέχρι τα Χριστούγεννα
Σημειώνεται ότι ανώτερες κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η κυβέρνηση ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική, η οποία δεν περιλαμβάνει νέα μέτρα με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πίεση σε πολίτες που παραμένουν ανεμβολίαστοι, θα συνεχιστεί με περιορισμένη πρόσβαση σε κλειστούς χώρους.
«Οι ανεμβολίαστοι θα κάνουν γιορτές στα σπίτια τους, καθώς οι περιορισμοί θα συνεχίσουν να ισχύουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Πάντως, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για είσοδο στα σούπερ μάρκετ με rapid test.
«Παρακολουθούμε τα κρούσματα καθημερινά. Η σύσταση είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές. Το αν θα προχωρήσουμε σε περισσότερα μέτρα, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε με την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν είναι στο τραπέζι περισσότερα μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Δύσκολες διαπραγματεύσεις και αδιέξοδο στις Βρυξέλλες
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.