Πολιτικη & Οικονομια

Βρετανοί: «Να ανταλλάξουμε τον Τζόνσον με τον Μητσοτάκη»

Δείτε τα σχόλια των Βρετανών στο Twitter μετά την συνέντευξη Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Kυριάκος Μητσοτάκης
O Kυριάκος Μητσοτάκης © Εurokinissi

«Να ανταλλάξουμε τον Τζόνσον με τον Μητσοτάκη» - Κέρδισε τους Βρετανούς χρήστες του Twitter ο πρωθυπουργός.

Κέρδισε τους Βρετανούς χρήστες του Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο. Το Twitter σχολίασε θετικά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ITV, με τους Βρετανούς να αναφέρονται κολακευτικά στον Έλληνα πρωθυπουργό. «Κρίμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκη δεν είναι δικός μας πρωθυπουργός», «Μπορούμε να ανταλλάξουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον Μπόρις, αντί για τα Γλυπτά του Παρθενώνα;» γράφουν μεταξύ άλλων.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο ITV, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει το μοντέλο της Αυστρίας, όπου επιβάλλεται ολικό lockdown για τους ανεμβολίαστους, το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα τηλεθεατών που είχαν παρακολουθήσει την συνέντευξη και όπως αποκάλυψαν οι δύο δημοσιογράφοι, υπήρξε «κύμα αγάπης» προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.



«Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μόνον μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής.

Μητσοτάκης: Το βίντεο με τα σχόλια από την εκπομπή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Twitter βίντεο με τη στιγμή που οι Βρετανοί δημοσιογράφοι αναφέρονται στο «κύμα» αγάπης για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή

Greek PM Quizzed On Country's Migrant Crisis & COVID Plans | Good Morning Britain

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ