- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο Γαλάτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εσωκομματικές εκλογές
«Η ΝΔ είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου»
Στο Γαλάτσι για τις εσωκομματικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα που εξελίσσεται.
Το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα, που εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων πολιτών εξέπεμψε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στο Γαλατσι και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης, όπου διεξάγεται η διαδικασία για την ανάδειξη των προέδρων των Δ.Ε.Ε.Π., των μελών των Δ.Ε.Ε.Π., των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των μελών των ΔΗΜ.Τ.Ε.,της Νέας Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτακης δήλωσε τα εξης: «Σήμερα είναι μία μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία. Διεξάγονται οι εσωκομματικές μας εκλογές. Ψηφίζουμε για τους συνέδρους του Τακτικού μας Συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στις αρχές Δεκεμβρίου αυτού του έτους.
Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να μπορέσουμε να διεξάγουμε υποδειγματικά αυτές τις εσωκομματικές εκλογές, την Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, τον Γραμματέα του κόμματος, τον Γενικό Διευθυντή, τον Υπεύθυνο Οργανωτικού, αλλά και όλα τα στελέχη μας σε περιφερειακό και σε τοπικό επίπεδο.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με σχεδόν 140.000 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 30.000 ενεγράφησαν για πρώτη φορά στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές.
Είναι, επίσης, ένα κόμμα το οποίο αγκαλιάζει την πρόοδο, καθώς για πρώτη φορά μπορούν τα μέλη μας να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή τους, με απόλυτη ασφάλεια και εγώ θα έχω τη χαρά να ψηφίσω στη συνέχεια από το σπίτι μου για να τεκμηριώσω στην πράξη το αδιάβλητο αυτής της νέας διαδικασίας.
Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα το οποίο εξελίσσεται, σε μία Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται. Και με πολύ μεγάλη χαρά θα ολοκληρώσουμε τις εσωκομματικές μας εκλογές, θα διοργανώσουμε το Τακτικό μας Συνέδριο το Δεκέμβριο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων, για να οδηγήσουμε την Ελλάδα με ασφάλεια στο δρόμο της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας.
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους όσοι οργάνωσαν αυτή την άψογη διαδικασία».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση - κάλεσμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
«Σαφώς και δεν αναφερόμουν στους Έλληνες εισαγγελείς» σημείωσε
Στα διλήμματα που θα τεθούν ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας
«Οι καταγγελίες πολιτών στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης έχουν μειωθεί κατά 17%» σημείωσε
«Ευχόμαστε στον κ. Κοκοτσάκη καλή συνέχεια στις μελλοντικές επιδιώξεις του»
Τι αλλάζει φέτος και πώς υπολογίζεται
Βασικό σημείο του ν/σ η θεσμοθέτηση εκλογής αιρετών «σε ένα γύρο»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην εξέλιξη του έργου του Ελληνικού
Το ΠΑΣΟΚ τίμησε τον ιδρυτή του σε ειδική εκδήλωση στο Καλέντζι Αχαΐας
Απόφαση Παπασταύρου για υπαγωγή νησιωτικών δήμων στο πρόγραμμα «Παρεμβάσεις παροχής πόσιμου νερού και διαχείρισης υδάτων»
Ποιοι αναλαμβάνουν καθήκοντα
Με τον νέο Κανονισμό θεσπίζεται ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
«Tα χαμηλότερα στρώματα της χώρας μένουν έρμαια της εξάρτησης από την εκάστοτε κυβέρνηση», τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Τι αλλάζει από 1ης Ιουλίου και τι όχι
Η ορκωμοσία έγινε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα
16 χρόνια από την έκρηξη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
«Ένα διοικητικό λάθος 20 ετών βαφτίστηκε "πολιτικό σκάνδαλο"»
Έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.