- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Για λάθος κάνει λόγο το ΑΠΕ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ
«Προφανέστατα πρόκειται περί λάθους του αρμόδιου συντάκτη, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη»
Το ΑΠΕ-ΜΠΕ απάντησε για το περιστατικό που αφορά ανάρτηση στο Twitter με προσβλητικό χαρακτηρισμό κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Επεξηγηματική απάντηση δίνει στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί και αφορά σε ανάρτηση στο Twitter με προσβλητικό χαρακτηρισμό κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μιλά για λάθος του αρμόδιου συντάκτη.
Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ διευκρινίζονται τα εξής:
«Εκ μέρους του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συντάκτρια Αγγελική Μπούμπουκα (@aboubouka) θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η λανθασμένη ανάρτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα μέσω του @amna_news με hashtag υβριστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δικό μου λάθος. Ζητώ συγγνώμη και θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα, καθώς το λάθος έγινε λόγω αυτόματης αλλαγής του hashtag #SYRIZA όταν κάποιος πατήσει το enter αμέσως μετά».
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση διορθώθηκε άμεσα και ζητήθηκαν το ίδιο άμεσα εξηγήσεις από τη διοίκηση, η οποία εκφράζει τη λύπη της και διαβεβαιώνει ότι για το συγκεκριμένο και τυχόν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.
Στόχος του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε κάθε περίπτωση παραμένει η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ενημέρωσης».
ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για ανάρτηση στο Twitter
Νωρίτερα, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά την ανάρτηση στο Twitter στην οποία χρησιμοποιήθηκε το hashstag #ΣΥΡΙΖΑ_ξεφτίλες.
H ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Όταν με απόφαση του κ. Μητσοτάκη η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν για πρώτη φορά υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργικού γραφείου, ήμασταν σίγουροι ότι θα μετατραπούν σε σκληρούς προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και επιβεβαιωθήκαμε. Στο δε ΑΠΕ ο νέος του πρόεδρος, με εντολή Μαξίμου, το μετατρέπει σε "γαλάζιο τσιφλίκι" με χρυσοπληρωμένους συμβούλους και αθρόες προσλήψεις. Όλα αυτά με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Δεν περιμέναμε όμως ότι θα ξεπερνούσαν κάθε όριο χυδαιότητας μετατρέποντας το κρατικό Πρακτορείο σε τρολ. Σήμερα το πρωί συνόδευσαν την είδηση για την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Εύβοια με χυδαίο χάσταγκ. Η παραίτηση του προέδρου του ΑΠΕ Αιμίλιου Περδικάρη είναι το ελάχιστο και την αναμένουμε άμεσα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών
«Η αριστερή πλουτοκρατία στήριξε την επάνοδό του»
«Στη γωνία ο κ. Πιερράκης, διαστρεβλώνει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από τη μέγγενη των κόκκινων δανείων»
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
«Καμία έννομη συνέπεια από την επικύρωσή του», λέει η Αθήνα
Τι καταγγέλλει το DiEM25
Το περιστατικό που καταγράφηκε στα Χανιά
Απόδοση του περίκεντρου ναού στη Μαξιμιανούπολη Ροδόπης
Από τη συμμετοχή και τα παπούτσια μέχρι το ξενοδοχείο και τη διατροφή
Στα ψηφοδέλτια με απόφαση Μητσοτάκη
«Ο κάθε πρύτανης είναι ελεύθερος να προστατεύει το Πανεπιστήμιό του σύμφωνα με τον νόμο» σημείωσε ο υφυπουργός Παιδείας
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.