- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φωτιές: Σύσκεψη για μέτρα στήριξης- Μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα
Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, το Υπουργικό Συμβούλιο
Πυρκαγιές: Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων και μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα της Δευτέρας.
Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα τα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων και την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Το απόγευμα θα μεταδοθούν δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ αύριο, Τρίτη, στις 15:00, θα συνεδριάσει, για το ίδιο θέμα, υπό τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο.
Επίσης, εντός της εβδομάδας, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Η σημερινή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού, του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά, του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Θοδωρή Λιβάνιου, του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, αρμόδιου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσου, του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Αθανάσιου Πετραλιά, του γενικού γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστου Τριαντόπουλου και του γενικού γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.