- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μιχαηλίδου: Ευχές για καλή επιτυχία στην Αλία και τον Ιμπραήμ
Οι δύο αθλητές συμμετέχουν στην ομάδα προσφύγων των Παραολυμπιακών
Ευχές για καλή επιτυχία στην Αλία και τον Ιμπραήμ, τους δύο αθλητές της ομάδας προσφύγων των Παραολυμπιακών Αγώνων, από τη Δ. Μιχαηλίδου και το Γ. Σταμάτη.
Ο Ιμπραήμ Αλ - Χουσεΐν και η Αλία Ίσσα είναι τα δύο μέλη της ομάδας προσφύγων των Παραολυμπιακών Αγώνων, που ζουν στην Ελλάδα.
Χθες, 2 Αυγούστου επισκέφθηκαν την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, και τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη.
Ο Ιμπραήμ, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, το 2016, αγωνίζεται στην κολύμβηση, ενώ η Αλία, στη ρίψη κορίνας.
Οι δύο αθλητές, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συζήτησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και διηγήθηκαν πώς έφτασαν στη χώρα μας, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, αλλά και πως κατάφεραν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή μέχρι τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.
Οι δηλώσεις των Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιώργο Σταμάτη
«Η Αλία και ο Ιμπραήμ μας δείχνουν έμπρακτα πως με θέληση και σκληρή δουλειά, δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητές μας» δήλωσε η κ. Μιχαηλίδου, συμπληρώνοντας: «Εργαζόμαστε καθημερινά για μια κοινωνία, συμμετοχική και ισότιμη, χωρίς φρένο στα όνειρα και τις δυνατότητες των συνανθρώπων μας. Η Πολιτεία, στέκεται δίπλα στον Ιμπραήμ και την Αλία και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η δύναμη, η ενέργεια και η επιμονή τους, αποτελούν για εμάς έμπνευση αλλά και κίνητρο για την συνέχεια του δικού μας αγώνα».
Ο Γιώργος Σταμάτης, με τη σειρά του, δήλωσε πως «η Αλία και ο Ιμπραήμ, μας δείχνουν έμπρακτα πόσο σημαντική είναι η ένταξη μέσω του αθλητισμού. Αποτελούν παραδείγματα που μας κάνουν να πιστεύουμε πως όποιος θέλει, μπορεί να κυνηγήσει το όνειρο του».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.