Πολιτικη & Οικονομια

Το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Αναλυτικά όλα όσα δηλώθηκαν από τον ίδιο και τη σύζυγό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής © EUROKINISSI

Το πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και της συζύγου του, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα καθώς και της συζύγου του.
 

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας για το 2020 δήλωσε εισοδήματα που εξαιρούνται από φόρο και εισφορά, τα οποία είναι 34.424,05 ευρώ. Το Συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές κ.λ.π.(φορολογούμενα, φορολογούμενα με ειδικο τρόπο, φορολογούμενα αυτοτελώς, αφορολογητα) είναι 32.961,68 ευρώ ενώ σε μερίσματα, τόκους και δικαιώματα έχει 11,50 ευρώ.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, δήλωσε 19.654 ευρώ καθαρό εισόδημα καθώς και μία τραπεζική θυρίδα που απέκτησε το 2013.

Ως προς τις καταθέσεις, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει τραπεζικό λογαριασμό 41.164 ευρώ, ενώ η κα Μπαζιάνα δηλώνει τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 27.770 ευρώ κι έναν λογαριασμό στο όνομα του παιδιού τους, ύψους 45.207 ευρώ.

Αναφορικά με τα ακίνητά τους, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ένα διαμέρισμα 114 τ.μ. στον Δήμο Αθηναίων, ενώ η κ. Μπαζιάνα ένα οικόπεδο 293 τ.μ. στην Αρτέμιδα Αττικής (αμφότερα από γονική παροχή).

Τέλος, Αλέξης Τσίπρας διαθέτει μία μοτοσυκλέτα 650 κ.ε. και η σύζυγός του ένα ΙΧ 1.250 κ.ε.

Δείτε το αναλυτικά εδώ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ