Πολιτικη & Οικονομια

Φλωρίδης: Η τοποθέτησή του για τις «εκκαθαρίσεις» Τζανακόπουλου

«Με πρόσωπα σαν τον «εκκαθαριστή» Τζανακόπουλο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει χρόνια στην αντιπολίτευση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Φλωρίδης
Ο Γιώργος Φλωρίδης © EUROKINISSI

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει «εκκαθαρίσεις» στο Δημόσιο.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις πολλών εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου στις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει «εκκαθαρίσεις» στον Δημόσιο τομέα, όταν επανέλθει στην εξουσία.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του αντέδρασαν τόσο η ΝΔ όσο και το ΚΙΝΑΛ, κάνοντας λόγο για σταλινικής εμπνεύσεως και διχαστικής αντίληψης δηλώσεις, τις οποίες καταδίκασαν. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδοκίμασε τον Γραμματέα του κόμματος και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επιχείρησε να δώσει άλλη ερμηνεία στα περί «εκκαθαρίσεων», ενώ επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Οι δηλώσεις Τζανακόπουλου προκάλεσαν σάλο και στα social media. Ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μέσω Twitter, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα περί εκκαθαρίσεων, γράφοντας: «Μερικούς ακόμα νέους σαν τον «εκκαθαριστή» Τζανακόπουλο να εμφανίσει ως «νέα πρόσωπα» ο Τσίπρας, εξασφάλισε μακροχρόνια παραμονή στην αντιπολίτευση. Όχι οπωσδήποτε στην αξιωματική…».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ