Πολιτικη & Οικονομια

Χατζησοφιά: Στα 16 θα ήθελα να παρτάρω κι ας πεθάνουν οι γέροι

Η συγγνώμη από την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Χατζησοφιά
Άννα Χατζησοφιά © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σάλος με την ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά: «Αν ήμουν 16 θα ήθελα να παρτάρω - Κι ας πεθάνουν οι γέροι».

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά, η οποία αποφάσισε να στηρίξει τη νεολαία και τα κορωνοπάρτι. Συγκεκριμένα, η κα Χατζησοφιά φάνηκε να επικροτεί τα κορωνοπάρτι που στήνονται σε κάποιες πλατείες της Αθήνας και έγραψε στο Twitter:

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται».

Αμέσως μετά την ανάρτησή της υπήρξαν αντιδράσεις στα social media, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε retweet την ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά και αναρωτήθηκε αν αυτό το σχόλιο είναι προϊόν συκοφαντίας.

«Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει», έγραψε.

Άννα Χατζησοφιά: Ζητώ συγνώμη

Λίγο αργότερα, Η Αννα Χατζησοφιά με νέα ανάρτησή της ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο.

«Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου», έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά...

Δημοσιεύτηκε από Anna Xatzisofia στις Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ