Πολιτικη & Οικονομια

O Γιάνης Βαρουφάκης σατιρίζει τον σεξισμό και την πατριαρχία

Με ένα βιντεάκι που έφτιαξε για την Ημέρα της Γυναίκας

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το βίντεο που έφτιαξε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολιάζει το βίντεο που έφτιαξε ο Γιάνης Βαρουφάκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το μεγάλο κωμικό ταλέντο του Σώρρα των πλουσίων, του Γιάνη του Βαρουφάκη, είναι γνωστό εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια. Από τότε δηλαδή που ξεκίνησε να μας διασκεδάζει από τις πρόθυμες να φιλοξενήσουν κάθε παρατράγουδο «ενημερωτικές» εκπομπές. Μπορεί οι παραστάσεις του να μας στοίχισαν μερικές δεκάδες δισ. αλλά, σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, αυτός μας έμαθε κάτι: ότι λεφτόδεντρο δεν υπάρχει (μην κοιτάτε που κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως). Κι όπως κάθε κωμικός με ταλέντο δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την ευρηματικότητα με την οποία εκτοξεύει τα σατιρικά του βέλη εναντίον του μόνιμου στόχου του, που δεν είναι άλλος από την αριστερά και την υποκρισία της.   

Απόδειξη το εκπληκτικό βιντεάκι που έφτιαξε για την Ημέρα της Γυναίκας και τα ψευδοφεμινιστικά (και εντελώς σεξιστικά) μηνύματα που συχνά τη συνοδεύουν. 

Προκειμένου να σατιρίσει τον υποκριτικό λόγο των δήθεν προοδευτικών συμπολιτών, ο Γιάνης ο Βαρουφάκης, υποδυόμενος τον κλασσικό του χαρακτήρα, αυτόν του αρχηγού κόμματος, απευθύνει χαιρετισμό για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας λέγοντας πως είναι η μέρα στην οποία πρέπει να μιλούν οι γυναίκες. Και το κάνει ανάμεσα σε δύο γυναίκες τις οποίες χρησιμοποιεί ως γλάστρες που δεν μιλούν ποτέ.

Πραγματικά μεγαλοφυές και μπράβο του.

Μήνυμα του Γιάνη Βαρουφάκη για την Ημέρα της Γυναίκας 08/03/2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ