Πολιτικη & Οικονομια

Κύκλος Ιδεών: Κράτος Δικαίου στην ΕΕ - Προκλήσεις και Προοπτικές

Δείτε live τη συζήτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύκλος Ιδεών
Κύκλος Ιδεών

Διαδικτυακή εκδήλωση πραγματοποιούν το Konrad Adenauer Stiftung, το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και ο Κύκλος Ιδεών.

To Konrad Adenauer Stiftung, το Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου και ο Κύκλος Ιδεών, πραγματοποιούν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Κράτος Δικαίου στην ΕΕ: Προκλήσεις και Προοπτικές την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021, ώρα 18:00, με γλώσσa εργασίας: Ελληνικά και Αγγλικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία)

Χαιρετισμός από τον Henri Bohnet, Διευθυντής της Αντιπροσωπείας του Ιδρύματος Konrad-Adenauer-Stiftung για την Ελλάδα και την Κύπρο

Εισαγωγικό μήνυμα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Συζητούν:

  • Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής
  • Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου (ΑΠΘ), πρ. Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, πρ. Υπουργός Εξωτερικών
  • Βασίλειος Σκουρής, Πρόεδρος Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ), πρ. Πρόεδρος του Δικαστηρίου της ΕΕ, ομ. Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου (ΑΠΘ)
  • Angelika Nußberger, Καθηγήτρια Συνταγματικού, Δημοσίου Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου (Κολωνία), πρ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ)

Συντονισμός: Ελένη Βαρβιτσιώτη, Δημοσιογράφος, Καθημερινή

Κράτος Δικαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Προκλήσεις και Προοπτικές

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και μέσω Facebook Live και από τις σελίδες: ekyklos.gr,  evenizelos.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ