- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Απαγόρευση συναθροίσεων: Διευκρινίσεις από τον Λευτέρη Οικονόμου
Αυξάνεται το ανώτατο όριο των συγκεντρωμένων από τα 9 στα 100 άτομα
Διευκρινίσεις για τη χαλάρωση των μέτρων για τις συναθροίσεις από τον υφυπουργό Προστασίας τού Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.
Για χαλάρωση των μέχρι τώρα μέτρων για τις συναθροίσεις έκανε λόγο ο υφυπουργός Προστασίας τού Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, με αφορμή την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ. Οικονόμου διευκρίνισε πως η απόφαση για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων δεν έχει να κάνει με το προγραμματισμένο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο συμπληρώνοντας πως «κάποτε σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να αποφεύγουμε να βλέπουμε φαντάσματα».
Όπως είπε ο υφυπουργός Προστασίας τού Πολίτη, μέχρι σήμερα δεν επιτρέπονταν συναθροίσεις πάνω από εννέα άτομα. «Μέχρι σήμερα υπήρχε η απαγόρευση για τις πορείες και τα συλλαλητήρια, ωστόσο πλέον υπάρχει ένα άνοιγμα για μέχρι 100 άτομα», διευκρίνισε.
«Αν εμφανιστούν περισσότερα άτομα, θα κάνουμε αυτά που πρέπει», πρόσθεσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, εξηγώντας πως οι αστυνομικοί θα έρθουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους διοργανωτές για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.