Πολιτικη & Οικονομια

E-shop: Επιδότηση 5.000 ευρώ - Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα

«Τα ηλεκτρονικά καταστήματα ήρθαν για να μείνουν», δήλωσε ο Νίκος Παπαθανάσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπολογιστής
Υπολογιστής © UNSPLASH

Επιδότηση 5.000 ευρώ για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν το δικό τους e-shop προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, προανήγγειλε την άμεση επιδότηση 5.000 ευρώ για όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός υπογράμμισε, το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους. «Τα ηλεκτρονικά καταστήματα ήρθαν για να μείνουν» επισήμανε ο κ. Παπαθανάσης.

Για το click away, σχολίασε πως η μέθοδος αυτή δημιούργησε μια συγκεκριμένη κινητικότητα, ενώ όπως είπε, επόμενο στάδιο είναι το click in shop ή ραντεβού εντός του καταστήματος, το οποίο έχει πολλές διαστάσεις για το πόσα άτομα θα επιτρέπονται εντός. Σημείωσε πάντως, πως είναι πολύ νωρίς για μια τέτοια συζήτηση.

«Θέλουμε να πάμε με σταθερά βήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τις εταιρείες ταχυμεταφορών που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα λόγω του φόρτου εργασίας, δήλωσε πως επειδή πρόκειται για ιδιωτικές εταιρείες, το κράτος δεν μπορεί να παρέμβει και λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν, εφαρμόστηκε η μέθοδος του click away.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ