- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο Folli Follie
Η ανακοίνωση - απάντηση της Κουμουνδούρου στη Νέα Δημοκρατία
Σκάνδαλο Folli Follie: O ΣΥΡΙΖΑ αρνείται ότι βουλευτής ή υπουργός του κόμματος δημιούργησε προσκόμματα στη διερεύνηση της εταιρείας.
Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ για τη Folli Follie. Ειδικότερα, κάνει λόγο για αντιπερισπασμό και προσπάθεια διαφυγής της ΝΔ από τα «αδιέξοδα στη χώρα λόγω πανδημίας» κορωνοϊού.
Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εμπλέκεται στο σκάνδαλο της Folli Follie, χαρακτηρίζοντας «ασυνάρτητους, έωλους και συκοφαντικούς» τους σχετικούς ισχυρισμούς για παρεμβάσεις πρώην υπουργών και βουλευτών του κόμματος στην έρευνα.
«Όλα θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους» αναφέρει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύοντας επίθεση και και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Θα πορευτεί μόνος του στον δρόμο της λάσπης που διάλεξε».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση - απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για το σκάνδαλο της Folli Follie:
«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.
» Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της FOLLI - FOLLIE.
» Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά. Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους.
»Στον δρόμο της λάσπης που διάλεξε, ο κ. Μητσοτάκης θα πορευτεί μόνος του. Τα υπόλοιπα είναι καθήκον της ελληνικής δικαιοσύνης».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιέζουν για περισσότερα ευρωομόλογα
Σφραγίζοντας έτσι ένα πυκνό διήμερο διπλωματικών επαφών
Υπογράμμισε ιδιαίτερα δε την ισχυροποίηση των διμερών σχέσεων και συνεργασιών
Kατά την ομιλία του Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ στο ΚΠΙΣΝ
«Μην αναρωτιέστε τι θα κάνουμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας» είπε με έμφαση ο Γάλλος πρόεδρος
«Όχι» του δημάρχου Αθηναίων στον υπερτουρισμό - Προτείνει αυστηρούς περιορισμούς
Oι δύο ηγέτες υπογράμμισαν τη σημασία αμυντικής συνδρομής απέναντι στις παγκόσμιες προκλήσεις
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε τα στοιχεία στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, η πρόεδρος του Δικτύου ανέλυσε τις ευρωπαϊκές προκλήσεις
Μητσοτάκης και Μακρόν επικύρωσαν τη διεύρυνση της συνεργασίας σε άμυνα, ενέργεια και παιδεία
Παρέμβαση με αιχμές για μεταρρυθμίσεις, θεσμούς και προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
Οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν δηλώσεις για τους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Γαλλίας και τη στρατηγική συνεργασία
Άριστη κρίνεται η μετεγχειρητική κατάσταση της συζύγου του πρωθυπουργού μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο χωρών
Μετά την επίσκεψη στη φρεγάτα Κίμων, οι δύο ηγέτες επικυρώνουν τη νέα αμυντική συμφωνία
Στο κατάστρωμα της νέας ναυαρχίδας του Πολεμικού Ναυτικού οι δύο ηγέτες πριν τις υπογραφές στο Μαξίμου
Στον Πειραιά οι δύο ηγέτες για την επιθεώρηση του νέου αποκτήματος του Πολεμικού Ναυτικού
Οι συζητήσεις και τα πρόσωπα
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.