- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στη Βουλή - Η απάντηση Γεωργιάδη
Το αιχμηρό σχόλιο στο Twitter για τους επικριτές, τους οποίους ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτηρίζει «υποκριτές»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η ειδική προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην πρόσοψη της Βουλής.
Η ειδική προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην πρόσοψη της Βουλής προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media.
Η Βουλή των Ελλήνων, θέλοντας να τιμήσει την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, έκανε αυτήν την ειδική προβολή στο κεντρικό κτίριο, το βράδυ του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020.
Στην πρόσοψη του κτιρίου της Βουλής «ζωντάνεψαν» -μέσα από μια οπτική, εικαστική σύνθεση- στιγμές και γεγονότα της ελληνικής ιστορίας που αναδεικνύουν «τη μεγάλη συνεισφορά των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κατά την ιστορική εξέλιξή τους, στην ελευθερία, στην ασφάλεια και στην ίδια την ύπαρξη του έθνους και του λαού μας».
Η προβολή αυτή πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Το Oruc Reis δεν σταματά τις έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων, την ώρα που μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας παρακολουθούν στενά κάθε του κίνηση και η ελληνική διπλωματία συνεχίζει να υλοποιεί βήμα βήμα το σχέδιό της για τη διπλωματική απομόνωση της Τουρκίας.
Ήδη, στο επόμενο Συμβούλιο της Ευρώπης τον Δεκέμβριο δεν αποκλείεται να έρθουν και οι πρώτες κυρώσεις κατά της Άγκυρας, καθώς οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την προκλητική στάση της Τουρκίας και ειδικά του Ερντογάν που την ώρα που τείνει χείρα φιλίας στην Ευρώπη, συνεχίζει να συντηρεί πολεμικό σκηνικό στην Ανατολική Μεσόγειο, απειλώντας κράτη - μέλη της ΕΕ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν άφησε ασχολίαστα τα επικριτικά σχόλια για την ειδική προβολή για τις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην πρόσοψη της Βουλής, κάνοντας λόγο για «υποκριτές».
Δείτε τι έγραψε στο Twitter - Τι έδειχνε το βίντεο για τις Ένοπλες Δυνάμεις που προβλήθηκε στην πρόσοψη της Βουλής:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.