Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης: Όποιος διασκεδάζει χωρίς τήρηση μέτρων σκάβει τάφους

«Κάνω έκκληση να μην πάρουμε με ελαφριά συνείδηση την κατάσταση», επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης © EUROKINISSI/ ICONPRESS/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Κορωνοϊός: Οι δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη- «Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει, χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους».

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει, χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη σημερινή ενημέρωση για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός. 

Ο υπουργός αναφέρθηκε στους ελέγχους που έγιναν εχθές Παρασκευή (30/10) σε όλη τη χώρα και απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να μην πάρουν αψήφιστα την κατάσταση και τα νέα μέτρα. 

«Κάνω έκκληση να μην πάρουμε με ελαφριά συνείδηση την κατάσταση. "Ας βγούμε μία τελευταία φορά πριν μας κλείσουν". Όποιος διασκεδάζει, πίνει, τρώει, χωρίς να τηρεί τα μέτρα, σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας σκέφτεται την είσπραξη της τελευταίας μέρας και παρανομεί, σκάβει τάφους», σημείωσε στην τοποθέτησή του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Είμαστε υποχρεωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι να μην αφήσουμε εκδήλωση τέτοιων περιστατικών και συμπεριφορών. Θα είμαστε παντού. Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό όπου τα νησιά είναι ανοιχτά, δεν θα γίνουν ανεκτές. Διαφορετικά η Ελλάδα θα κλείσει ολόκληρη. Το κοινό συμφέρον είναι η συμμόρφωση. Η ανυπακοή ανεύθυνη και παράνομη πράξη», υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Παράλληλα, ο υπουργός σημείωσε ότι «εχθές η ΕΛ.ΑΣ. έκανε 48.000 ελέγχους για μάσκα και αποστάσεις και κατέγραψε περίπου 1.900 παραβάσεις. Επίσης, έχει ελέγξει  3.600 μαγαζιά με 254 παραβάσεις. Οι έλεγχοι του σαββατοκύριακου περεταίρω σαρωτικοί». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ