- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Χρυσοχοΐδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σε επτά μήνες ρίξατε τα τριπλάσια χημικά
Οι αναρτήσεις του υπουργού στο Twitter
Χρυσοχοΐδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Σε 7 μήνες ρίξατε τριπλάσια δακρυγόνα απ' όσα έπεσαν σε όλη τη διακυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Για τριπλάσια χημικά απ΄ όσα έχουν πέσει σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης από τη ΝΔ έως τώρα έπεσαν στις διαδηλώσεις το πρώτο επτάμηνο του 2019, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δύο αναρτήσεις του στα social media παραθέτει τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία σε ένα επτάμηνο, η κυβέρνηση Τσίπρα έριξε τριπλάσια δακρυγόνα από όσα η κυβέρνηση της ΝΔ.
Οπως ειδικότερα αναφέρει κατά το πρώτο επτάμηνο του 2019 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η αστυνομία χρησιμοποίησε 2.135 χημικά. Από τον Αύγουστο του 2019 έως σήμερα, σε διάστημα 14 μηνών δηλαδή, έγινε χρήση 778 δακρυγόνων και χημικών. Και προσθέτει ότι σε διπλάσιο χρόνο έγινε χρήση τριπλάσιων χημικών.
«Μας κουνάνε το δάχτυλο και γράφουν ψέματα γιατί δεν μπορούν να αντέξουν μια σοβαρή, δημοκρατική αστυνομία», συνεχίζει ο κ. Χρυσοχοϊδης για να καταλήξει: «Εμείς δουλεύουμε ώστε σε σύντομο μέλλον να μη χρειάζονται χημικά».
Στις διαδηλώσεις στην Αθήνα: 1ο επτάμηνο 2019. Διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Χρήση 2.135 δακρυγόνων-χημικών. Από Αύγουστο 2019 έως σήμερα (14 μήνες). Διακυβέρνηση ΝΔ. Χρήση 778 δακρυγόνων-χημικών.
— Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (@chrisochoidis) October 8, 2020
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.