Πολιτικη & Οικονομια

Οι επώνυμοι με τους περισσότερους σταυρούς

Καφετζόπουλος, Δρογώσης, Κωνσταντάρας κ.ά.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
68346-137631.jpg

Συνεχίζεται η μάχη του σταυρού στο Δήμο της Αθήνας, όπου οι συνδυασμοί κατήλθαν στην εκλογική μάχη με περισσότερους υποψήφιους από κάθε άλλη φορά. Ήδη κάποιες υποψηφιότητες φαίνεται να έχουν προβάδισμα. Στο δήμο Αθηναίων οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Ντίνος Καρύδης, Στάθης Δρογώσης και Δημήτρης Κωνσταντάρας φαίνεται να προπορεύονται σε σταυρούς προτίμησης.

Ειδικότερα στον συνδυασμό του Γιώργου Καμίνη «Δικαίωμα στην Πόλη» προηγούνται οι: Αντώνης Καφετζόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Θάνος Βερέμης και Πόπη Διαμαντάκου.

Στον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακελλαρίδη δεν υπάρχουν διασταυρωμένες πληροφορίες, όμως αναμένεται ψηλά στην κατάταξη να βρίσκονται οι: Μάρω Δούκα, Θανάσης Σκρουμπέλος, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Φίλης και ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Στο συνδυασμό του Άρη Σπηλιωτόπουλου φέρονται να προηγούνται οι Χρήστος Τεντόμας και Θανάσης Πλεύρης, ενώ την τρίτη θέση διεκδικούν οι Αθανάσιος Σπυράκος, Ανδρέας Τσώκος και ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιος του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων συμβούλων θα γίνει απ' ευθείας από τα πρωτοδικεία.

Ποιοι άλλοι διάσημοι εκλέγονται

Στα νότια προάστια σε εκλόγιμη θέση φέρεται να είναι η Βάνα Μπάρμπα στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη ο Λευτέρης Πανταζής. Εν αντιθέσει ο Κώστας Σόμμερ που κατέβαινε στον Άλιμο δεν τα κατάφερε, ενώ και ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Χαϊδαρίου με τον συνδυασμό του Ανδρέα Μποζίκα, φαίνεται να μην τα έχει πάει καλά.

Στον Δήμο Πειραιά ο Αντώνης Νικοπολίδης μετρά τους σταυρούς του με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, ενώ ο πρώην μπασκεμπολίστας, Γιώργος Σιγάλας κατέβηκε ως υποψήφιος με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την ώρα φαίνεται πως καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη σταυροφορία ονόματα από την παράταξη Μπουτάρη. Σύμφωνα με το Thestival, πρώτος σε σταυρούς είναι ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Ακολουθούν σε υψηλές θέσεις ο αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κώστας Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χασδάι Καπόν, ο αντιδήμαρχος αστικού σχεδιασμού, Ανδρέας Κουράκης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, Μαρία Πασχαλίδου και η αντιδήμαρχος πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου (αλφαβητική σειρά).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ