Πολιτικη & Οικονομια

Βενιζέλος: «Συσπείρωση στην ‘Ελιά’

Χωρίς δισταγμούς και προκαταλήψεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
68333-137577.jpg

Πρόσκληση «συσπείρωσης και ενότητας όλων των δυνάμεων και των προσώπων του χώρου, χωρίς δισταγμούς και προκαταλήψεις» απηύθηνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Βενιζέλος ενόψει των ευρωπαϊκών και του β΄ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Λεπτομερέστερα, με δήλωσή του στα «Νέα», ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τ΄ αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών «έδειξαν τις βαθιές και ζωντανές ρίζες της δημοκρατικής παράταξης. Το ΠΑΣΟΚ που εκφράζεται και αγωνίζεται μέσα από το ψηφοδέλτιο της Ελιάς στις ευρωεκλογές, έθεσε το ζήτημα: να διασφαλιστεί η προοδευτική σταθερότητα της χώρας με εγγυητή μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς η ανάπτυξη, με βασικό κριτήριο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίες σε όλους τους βασικούς τομείς της οικονομίας. Οπως επίσης, να κατοχυρωθεί η κοινωνική προστασία των αδύναμων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε επίσης τη «συνταγματική υποχρέωση να αγωνιστούμε κατά των εκφραστών του ναζισμού και της βίας».

Μ.Φ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ