- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέτσας: Θα δοθεί λύση στον συνωστισμό στα ΜΜΜ
«Το καλοκαίρι είχαμε προχωρήσει σε τριπλό σχέδιο για ενίσχυση στις συγκοινωνίες»
Για τις εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτικό σταθμό.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως σημείωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «το θέμα των μέσων μαζικής μεταφοράς απαιτεί χρόνο και η κατάσταση που παρατηρείται εν μέσω της πανδημίας, προβληματίζει την κυβέρνηση».
Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας είπε το εξής:
«Το καλοκαίρι είχαμε προχωρήσει σε τριπλό σχέδιο για ενίσχυση στις συγκοινωνίες, αλλά παίρνει χρόνο και ψάχνουμε αναγκαστικά για άλλες λύσεις. Θέλουμε μiα με δύο ημέρες γι' αυτό. Μας προβληματίζει το τι θα κάνουμε με την πυκνότητα των λεωφορείων. Όσο πυκνώνουν τα λεωφορεία, θα σταματήσει και η πίεση στο μετρό. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, το ψάχνουμε».
Εικόνες συνωστισμού στο Σύνταγμα
Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν χθες, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου οι εικόνες συνωστισμού από τη στάση του μετρό στο Σύνταγμα όταν δεκάδες πολίτες περίμεναν να επιβιβαστούν ταυτοχρόνως στο συρμό.
Από την πλευρά της, η ΣΤΑ.ΣΥ τόνισε πως «το πρόβλημα ειδικά στο Σύνταγμα δημιουργήθηκε γιατί λίγο μετά τις 7.30 έφτασαν ταυτόχρονα δυο συρμοί στην γραμμή 2 ( ένας από κάθε κατεύθυνση) και η πλειοψηφία των επιβατών που αποβιβάστηκαν από αυτούς πήγαν για μετεπιβίβαση στη γραμμή 3 και μάλιστα στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο (η απέναντι αποβάθρα φαίνεται σχεδόν άδεια και το βίντεο) με αποτέλεσμα την αναπόφευκτη δημιουργία συνωστισμού στην αποβάθρα».
Να θυμίσουμε πως το ζήτημα του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που ανέλυσε ο κ. Πέτσας προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους επιδημιολόγους.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του Παρατηρητήριου fake news της Νέας Δημοκρατίας
Yποστηρίζοντας ότι την ίδια ώρα όφειλε να παραστεί σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου o πρωθυπουργός
Πώς αιτιολόγησε την απόφαση του
«Σε λίγα χρόνια η κατάσταση στον τομέα της Δικαιοσύνης δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε σήμερα», δήλωσε ο Γιώργος Φλωρίδης
Οι λόγοι που επικαλούνται
«Καμία αύξηση των ορίων ηλικίας», δηλώνει η υφυπουργός, Άννα Ευθυμίου
Στόχος η έναρξη λειτουργίας της εντός Ιουλίου
Αναδεικνύονται οι βασικές παθογένειες που παρουσιάζει η χώρα σε ζητήματα κράτος δικαίου
Στο μέτωπο των πυρκαγιών, οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολοι
Επίτροπος Μινζάτου: «Παράδειγμα για την Ευρώπη η ελληνική συμφωνία»
«Οι νέοι άνθρωποι σε ολόκληρη την Ευρώπη αισθάνονται ότι απειλούνται από την τεχνητή νοημοσύνη»
Τα παραπάνω θα ισχύουν και για όσους ήδη υπηρετούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου
Οι δημοφιλείς εύκολες εξαγγελίες και οι μεταρρυθμίσεις που δεν γίνονται
Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της απόφασης του Αρείου Πάγου
«Προφανώς από μόνο του δεν λύνει το πρόβλημα της ακρίβειας»
Δριμεία κριτική και στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο ηθοποιός και σκηνοοθέτης έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή
Κάτω από τα 75 δολάρια το Brent
Τα κρίσιμα θέματα που βρίσκονται στο τραπέζι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.