Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO της Pfizer: Μήνυμα για κορωνοϊό

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης - Μπουρλά
Μητσοτάκης - Μπουρλά © EUROKINNISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer και μήνυμα για την τήρηση των κανόνων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε σήμερα, 25 Αυγούστου, συνάντηση με τον ελληνικής καταγωγής διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, όπου συζήτησαν για την επένδυση της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη καθώς και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

«Φιλική συνάντηση και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Άλμπερτ Μπουρλά, διευθύνοντα σύμβουλο του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer. Ένας Έλληνας που βρίσκεται στη διεθνή πρωτοπορία της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

»Μιλήσαμε για τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα έξι κέντρα ψηφιακών ερευνών της Pfizer στον κόσμο, που μέχρι το τέλος του χρόνου θα απασχολεί 200 επιστήμονες της χώρας μας. Κυρίως, όμως, άκουσα από τον κ. Μπουρλά τα καλά νέα από το μέτωπο του εμβολίου κατά του Covid-19.

»H Pfizer βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας και σύντομα θα υπογράψει συμφωνία με την Ε.Ε. για τη διάθεση του εμβολίου στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μέχρι, όμως, να βρεθεί το εμβόλιο πρέπει να επαγρυπνούμε: Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, φροντίζουμε την προσωπική μας υγιεινή. Όπως στην επιστήμη, έτσι και στην καθημερινότητα η επιτυχία έρχεται με ατομική ευθύνη, ορθή σκέψη και συλλογική δράση».

Φιλική συνάντηση και ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Άλμπερτ Μπουρλά, διευθύνοντα σύμβουλο του φαρμακευτικού κολοσσού...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Tuesday, August 25, 2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ