- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΚΙΝΑΛ: «Αλαλούμ» και «ψέματα» για την εξέλιξη της πανδημίας
Σχετικά με τις κυβερνητικές δηλώσεις
To ΚΙΝΑΛ ζητά από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα και δραστικά μέτρα για την πανδημία και την κατηγορεί για «αλαλούμ» και «ψέματα»
«Αλαλούμ» στις κυβερνητικές δηλώσεις για την εξέλιξη της πανδημίας covid-19 διαπιστώνει το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για «ψέματα» και τονίζει ότι «η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη» και ζητά από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα και δραστικά μέτρα.
«Ο κ. Μητσοτάκης τον Ιούνιο καλούσε από την Σαντορίνη τους τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα που είναι μια ασφαλής χώρα. Χθες όμως δήλωνε ότι "περιμέναμε αύξηση των κρουσμάτων". Σήμερα ο κ. Πέτσας δηλώνει ότι τα κρούσματα δεν είναι "εισαγόμενα", οφείλονται στην "χαλάρωση" των πολιτών μας. Πλήρες αλαλούμ!» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και προσθέτει: «Άρα ή έλεγαν ψέματα τον Ιούνιο και εν γνώσει τους καλλιέργησαν τον εφησυχασμό ή λένε ψέματα τώρα και το απροετοίμαστο, πρόχειρο και χωρίς μέτρα "άνοιγμα" του τουρισμού, επέφερε τα αρνητικά αποτελέσματα. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, φέρουν οι ίδιοι, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, την ευθύνη».
«Η κατάσταση απαιτεί σοβαρότητα και ευθύνη» τονίζει το ΚΙΝΑΛ, και καλώντας τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «αντί να εξαντλούνται σε συζητήσεις για το ποια χώρα έχει τον πιο πολύ κορονοϊό(!!), όπως σήμερα στο briefing του κ. Πέτσα, να πάρουν άμεσα και δραστικά μέτρα» προτείνει:
- Διεξαγωγή test σε όλους τους υγειονομικούς, τις ευπαθείς ομάδες και σε όλους τους πολίτες που γυρίζουν από επιβαρυμένους τουριστικούς προορισμούς. «Test που να καλύπτουν οικονομικά ο ΕΟΠΥΥ και οι εργοδότες».
- Δωρεάν μάσκες για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, στα σχολεία που ανοίγουν. «Για το άνοιγμα των σχολείων η υπουργός Παιδείας έχει την υποχρέωση άμεσα να παρουσιάσει τον συνολικό προγραμματισμό.»
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.