- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παναγιωτόπουλος: Η Ελλάδα δεν λυγίζει και δεν είναι μόνη
Το μήνυμα του υπουργού Άμυνας
«Η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις με αυτοσυγκράτηση και με ακράδαντη αποφασιστικότητα», διεμήνυσε ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος από την Τήνο.
«Η Ελλάδα δεν λυγίζει. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη. Είναι πιο δυνατή απ' ό,τι πολλοί νομίζουν και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, με την σωφροσύνη, την αυτοσυγκράτηση, αλλά και την ακράδαντη αποφασιστικότητα αφού γνωρίζει ότι το δίκαιο είναι με το μέρος της». Αυτό διεμήνυσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωση του από την Τήνο όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και την 80η επέτειο από τον τορπιλισμό της «ΕΛΛΗΣ».
Παράλληλα ευχήθηκε «η Παναγία να προστατεύει, να οδηγεί και να φωτίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες, στις δύσκολες στιγμές και πάντοτε. Να σκεπάζει με τη Χάρη της αυτόν εδώ τον τόπο και τις ελληνικές θάλασσες, τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, το Πολεμικό Ναυτικό μας που αγωνίζονται αυτή την ώρα για τα Εθνικά μας Δίκαια».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, 'Ανδρου, Κέας και Μήλου κ.κ. Δωρόθεος και την επιμνημόσυνη δέηση στο κενοτάφιο πεσόντων του ευδρόμου «ΕΛΛΗ». Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ» για να μεταβεί στο θαλάσσιο χώρο όπου σημειώθηκε ο τορπιλισμός της «ΕΛΛΗΣ» τον Δεκαπενταύγουστο του 1940 και έριξε στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων.
Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Ιωάννης Βρούτσης, η βουλευτής Κυκλάδων Αικατερίνη Μονογυιού, εκπρόσωποι της περιφερειακής και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ.ά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Νέες μειώσεις στην αντλία αναμένονται τις επόμενες ημέρες
Αντιδράσεις παραγωγών και αγροτών
Τι ισχύει με τους πολύτεκνους και το συνολικό ποσό που θα πάρουν
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μίλησε για την παιδική και ενήλικη παχυσαρκία στη χώρα και την προσωπική της εμπειρία
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ την επόμενη εβδομάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.