- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πέτσας κατά Τσίπρα για κορωνοϊό: Ανεύθυνα ίδιος, χύνει δηλητήριο
Άμεση η απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καταλόγισε νωρίτερα «λάθη» στην κυβέρνηση
«Ανεύθυνο» χαρακτήρισε ο Στέλιος Πέτσας τον Αλέξη Τσίπρα στο θέμα του κορωνοϊού - Η απάντησή του στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για «λάθη» της κυβέρνησης.
Τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Στέλιος Πέτσας με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «λάθη» και «παραλείψεις» στη διαχείριση του κορωνοϊού.
Στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι στην κυβέρνηση «έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να μετατρέψουν την επιτυχία σε φιάσκο».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα με την οποία κατηγορούσε την κυβέρνηση πως στο θέμα του κορωνοϊού τα έχει κάνει όλα λάθος, καθώς «πορεύτηκαν με μόνη πυξίδα τη πολιτική σκοπιμότητα». Ο κ. Πέτσας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, χαρακτηρίζοντας «ανεύθυνο» τον Τσίπρα, καταλογίζοντάς του «άγνοια», «διαστρέβλωση», «θράσος» και «καιροσκοπισμό».
Και ανέφερε με νόημα ότι εδώ και καιρό οι πολίτες έχουν δώσει απάντηση στο ερώτημα «Τι θα γινόταν αν…».
Ολόκληρη η δήλωση του Στέλιου Πέτσα κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον κορωνοϊό και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα
«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος. Αγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του.
» Ενώ αναγκάζεται να παραδεχθεί τη "συλλογική επιτυχία", διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση.
» Όσο και να προσπαθεί, όμως, να τσαλακώσει τη θετική εικόνα της Ελλάδας, αυτή παραμένει πολύ καλύτερη διεθνώς, ακόμη και τώρα που υπάρχει ξανά, παγκοσμίως, έξαρση του κορωνοϊού.
» Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα "τι θα γινόταν αν…".
» Ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.