Πολιτικη & Οικονομια

Νovartis:Απόρριψη της προσφυγής Τουλουπάκη πρότεινε ο εισαγγελέας

Καθώς οι δύο αντεισαγγελείς, σύμφωνα και με την παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διενεργούσαν την έρευνα τους αυτόνομα και ισότιμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νovartis:Απόρριψη της προσφυγής Τουλουπάκη πρότεινε ο εισαγγελέας
Ελένη Τουλουπάκη © ΑΠΕ ΜΠΕ

Να απορριφθεί η προσφυγή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, πρότεινε η αρμόδια εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Την απόρριψη της προσφυγής της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη πρότεινε η αρμόδια εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από την πλευρά της, η κ. Τουλουπάκη πραγματοποίησε προσφυγή κατά της δίωξης που της ασκήθηκε καθώς όπως ισχυρίζεται, η δικογραφία της είχε ήδη αρχειοθετηθεί από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Λάμπρο Σοφουλάκη, όταν ο δεύτερος αντεισαγγελέας Ευάγγελος Ζαχαρής έδινε την παραγγελία του, βάση της οποίας της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα.

Η εισαγγελέας πρωτοδικών, ωστόσο, πρότεινε την απόρριψη της προσφυγής καθώς όπως αναφέρει, οι δύο αντεισαγγελείς, σύμφωνα και με την παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διενεργούσαν την έρευνα τους αυτόνομα και ισότιμα.

Κατά συνέπεια, ο καθένας είχε αυτοτελές δικαίωμα να καταλήξει σε κρίση, χωρίς να τίθεται θέμα χρονικής προτεραιότητας ή αρχαιότητας. Πλέον, αναμένεται η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου που θα εξετάσει την υπόθεση και θα κρίνει οριστικά την προσφυγή της κυρίας Τουλουπάκη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY