Πολιτικη & Οικονομια

Διαπληκτισμός on air Γεωργιάδη-Παππά για το ηχητικό Μιωνή

«Είστε σπείρα» – «Ακροδεξιέ, ψεύτη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
georgiadis-pappas.png

Έντονο διαπληκτισμό είχαν Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παππάς

Για τις αποκαλύψεις Μιωνή διασταύρωσαν σήμερα τα ξίφη τους ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και εμπλεκόμενος στην υπόθεση Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με τα όσα απαντά ο κ. Παππάς για το περιβόητο ηχητικό, τόνισε πως «αυτά δεν τα πιστεύει ούτε ο γιος μου που είναι έξι ετών. Είναι σχεδόν για το Δελφινάριο» και στη συνέχεια κάλεσε τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει γιατί, όπως ακούγεται στην απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, είπε ότι «θα ζητήσω από τον Παπαγγελόπουλο να μου φέρει την τύπισσα την Τουλουπάκη για να της πω “κορίτσι μου έχεις καταλάβει τι πας να κάνεις;”» και πρόσθεσε σε έντονο επίπεδο:

«Είστε σπείρα, δεν ήσασταν κυβέρνηση. Το “μαγαζί” είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα “λεφτά” τα έβγαζε ο Παπαγγελόπουλος και το πιο εντυπωσιακό είναι η ατάκα ότι “μας χαλάει την κεντρική γραμμή του μαγαζιού”».

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να «ανακαλέσεις τις αθλίοτητες, είσαι ελεγχόμενος για τη Νοβάρτις. Δεν θα περάσει η προσπάθεια σπίλωσης προσώπων και της παράταξης που εκπροσωπώ. Η ΝΔ έχει ως αντιπρόεδρο έναν ακροδεξιό ψεύτη και διστρεβλωτή. Εγώ δεν έχω επαγγελματικές σχέσεις με τον Μιωνή αλλά ο κ. Παπασταύρου που ήταν το δεξί χέρι του Σαμαρά του μεγάλου κρυπτόμενου που τρέμει τον Παπαγγελόπουλο».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως «έχοντας μαθητεύσει δίπλα στον μεγαλύτερο παραμυθά είναι φυσικό να λες ψέματα».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ