- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τη Δευτέρα η γενική συνέλευση του ΣΕΒ
Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος αναμένεται να εκλεγεί στη θέση του προέδρου
Στη θέση του προέδρου του ΣΕΒ αναμένεται να εκλεγεί ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος κατά τις αρχαιρεσίες που θα λάβουν χώρα στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου.
Την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες του ΣΕΒ στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου.
Ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, που προτείνεται ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ, αναμένεται να εκλεγεί στη θέση του προέδρου του ΣΕΒ.
Με την ίδια απόφαση για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής θα προταθεί ως νέο μέλος του ΔΣ ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης. Με την εκλογή του ο κ. Παπαλεξόπουλος θα διαδεχθεί τον κ. Θεόδωρο Φέσσα στην ηγεσία του ΣΕΒ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου, επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).
Η γενική συνέλευση όπως γνωστοποίησε σήμερα ο ΣΕΒ θα διεξαχθεί εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου και με βασικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί».
Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, (16:55-17:30), θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει στις 19:30, η απογευματινή εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου Προέδρου του ΣΕΒ.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.