Πολιτικη & Οικονομια

Κ. Καραμανλής: Απάντηση με κουίζ σε Τσίπρα για Μετρό Θεσσαλονίκης

Εγκαίνια σε μουσαμάδες Vs Έργα που εξασφαλίζουν Μετρό και αρχαία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απαντά με κουίζ στον Αλέξη Τσίπρα για τα έργα στο Μετρό Θεσσαλονίκης
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών απαντά με κουίζ στον Αλέξη Τσίπρα για τα έργα στο Μετρό Θεσσαλονίκης/© EUROKINISSI

Δείτε την απάντηση με κουίζ που δίνει στον Αλέξη Τσίπρα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για το Μετρό Θεσσαλονίκης - Τα εγκαίνια σε μουσαμάδες που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει ο Κώστας Αχ. Καραμανλής, δίνοντας απάντηση με κουίζ στον Αλέξη Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δεν άφησε χωρίς απάντηση τους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης, αναρτώντας ένα κουίζ με φωτογραφίες στα social media που δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για την ουσιαστική εξέλιξη αυτού του έργου πνοής για τη Θεσσαλονίκη.

«Η μια κυβέρνηση εγκαινίασε μουσαμάδες. Η άλλη κάνει έργα που εξασφαλίζουν και Μετρό και αρχαία. Βρείτε την πολιτική απάτη» έγραψε με νόημα ο υπουργός.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πως «το Μετρό Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη απάτη του κ. Μητσοτάκη στους Θεσσαλονικείς». Και είχε προσθέσει: «Ένα έργο το οποίο θα ήταν ανάσα πνοής για την πόλη, ποιότητα ζωής για τους Θεσσαλονικείς και θα ολοκληρωνόταν το φθινόπωρο του 2020, με 12 στους 13 σταθμούς - ο σταθμός Βενιζέλου θα ολοκληρωνόταν το 2023 -παίρνει συνολικά παράταση μέχρι το 2023 και.. βλέπουμε».

Το κουίζ-απάντηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή στον Αλέξη Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης
Το κουίζ-απάντηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή στον Αλέξη Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ