- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωρικάκος για Δημόσιο: Δεν υπάρχει θέμα μείωσης μισθών
«Η κυβέρνηση και σε αυτήν την κρίση (σ.σ. του κορωνοϊού) είχε σχέδιο» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών
«Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του Δημοσίου Τομέα» ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Κατηγορηματικά διέψευσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος τα σενάρια για μειώσεις μισθών στο Δημόσιο, καθώς συνεχίζεται η επανεκκίνηση της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής μετά την κρίση του κορωνοϊού.
Μιλώντας την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επέρριψε ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση.
«Κατηγορηματικά δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του Δημοσίου Τομέα. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να καλέσω την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει πολιτική με βάση την αλήθεια και την πραγματικότητα και όχι παραγόμενα ψεύδη. Οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα διαπίστωσαν και σε αυτήν την κρίση ότι η κυβέρνηση είχε σχέδιο, συνεργάστηκε πολύ καλά μαζί τους» ανέφερε.
Και πρόσθεσε: «Προχωρήσαμε την ψηφιοποίηση του κράτους, την τηλεργασία, φτιάξαμε εναλλακτικά ωράρια, διευκολύναμε τους εργαζόμενους γονείς. Γνωρίζουν ότι από κοινού εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρει το δημόσιο καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και αισθάνονται σιγουριά ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μείωσης των μισθών τους».
Υπενθυμίζεται ότι και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί μείωσης μισθών και συντάξεων.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.