Πολιτικη & Οικονομια

Φτιάξε μια δική σου θεωρία για τον κορωνοϊό!

Έτσι ξεκίνησαν όλα... Είναι τυχαίο; Ας αντισταθούμε! Η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από νέες θεωρίες συνωμοσίας, που προσφέρουμε σε μορφή παιχνιδιού!

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
white-ceramic-sculpture-with-black-face-mask-.jpg

Ο Βαγγέλης Περρής γράφει για τις θεωρίες συνωμοσίες, τη μεγάλη διάδοση που γνωρίζουν και πόσο εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, οι θεωρίες συνωμοσίας που αφορούν στον κορωνοϊό, εξαντλήθηκαν. Η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από νέες, τις οποίες προσφέρουμε σε μορφή παιχνιδιού. Ακολουθούν τέσσερις βασικές κατηγορίες (Α,Β, Γ, Δ). Η καθεμιά αποτελείται από πέντε υποκατηγορίες (1, 2, 3, 4, 5). Βάλτε τις σε όποια σειρά θέλετε, σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. (Παράδειγμα: A2-B4-Γ3-Δ1) Η νέα θεωρία είναι έτοιμη. Διαδώστε!

Α. Έτσι ξεκίνησαν όλα...
1. Η NASA έκλεψε από την ομάδα «Έψιλον» τον κώδικα που αποκρυπτογραφεί τα κείμενα του Αριστοτέλη και έμαθε το τρομερό μυστικό της δημιουργίας πανδημιών.
2. Στο κοιμητήριο της Πράγας συγκεντρώθηκαν οι σοφοί της Σιών οι οποίοι αποφάσισαν να μολύνουν την ανθρωπότητα με ένα θανατηφόρο ιό.
3. Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε στα κρυφά της γραφεία στο New York Central Park  και αποφάσισε να εξαφανίσει όλους τους φτωχούς για να μην τους πληρώνουν τις συντάξεις.
4. Ομάδα φιλοτσαρικών που θέλει να ρίξει τον Πούτιν από την εξουσία συγκεντρώθηκε στο Αικατερίνενμπουργκ στις 17 Ιουλίου 2018.(100 ακριβώς χρόνια μετά την εκτέλεση του Τσάρου Νικολάου). Εκεί ο Γιακόφ Γιουρόφσκι  παρουσίασε για πρώτη φορά το πρόγραμμα Covidov, δηλαδή τον ολοκληρωτικό πόλεμο χωρίς όπλα, αλλά με μικρόβια.
5. Η παγκόσμια κυβέρνηση συγκεντρώθηκε στα κτίρια της οργάνωσηςNWO (new world order) και αποφάσισε να περάσει στην τελική φάση του σχεδίου που είχε εκπονήσει ο Κίσινγκερ για την εξαφάνιση των «απείθαρχων Ελλήνων». Προέβλεπε την μεταφορά μολύνσεων μέσω μεταλλαγμένων τροφίμων, συγκεκριμένα των αμερικάνικων αλεύρων.

Β. Πώς έγινε η διασπορά
1. Σε συνεργασία λοιπόν με την Κίνα δημιούργησαν ένα νέο είδος νυχτερίδας που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 4524 φορές παραπάνω μικροβιακό φορτίο απ’ ότι μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος.
2. Ανέθεσαν στην συνέχεια στον Σόρος να ανοίξει γραφεία της οργάνωσης Open Society  δίπλα στην κεντρική αγορά του της Ου-Χαν (σημαίνει «πρώτο αίμα») της Κίνας. Μέσω τούνελ μετέφεραν στα τρόφιμα τεράστιες ποσότητες κορονοϊού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα προς εξαγωγή.
3. Η αμερικανική εταιρεία Windmil Drip αμέσως ανέλαβε να ρίξει όλα τα κεφάλαιά της στην δημιουργία  μολυσμένης πρώτης ύλης που μπαίνει στα σαπούνια και έτσι από όπλα κατά της πανδημίας, τα μετατρέπει σε διασπορείς (συνθηματικό scatters).
4. Οι Υπηρεσίες του Κιμ Γιόνγκ Ουν, για προφανείς πολιτικούς λόγους, συμμάχησαν μαζί τους και ειδικευμένοι κορεάτες καμικάζι μεταμφιεσμένοι σε κινέζους επενδυτές αγόρασαν εκατομμύρια σπίτια με golden visa και απο εκεί έσπερναν τον κορονοϊό.
5. Όπως έγραψαν και οι Whasington Times, το ισλαμικό κράτος για πρώτη φορά ξεπέρασε τις ιδεολογικές του διαφορές και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει μέσω των πυρήνων του σε όλο τον κόσμο, τους οποίους προμήθευσέ με τεράστιες ποσότητες μολυσμένου αέρα. Τον μετέφερε με αεροπλάνα Sukhoi T50. Η επιχείρηση ονομάστηκε Αλαχράμ.

Γ. Είναι τυχαίο;
1. Ώρα για αποδείξεις. Στις 6 το απόγευμα, στις 6 Φεβρουαρίου εμφανίστηκαν ταυτόχρονα τρία κρούσματα σε δύο πόλεις (2•3=6) της Κίνας. Έχουμε δηλαδή τρία εξάρια τουτέστιν το θηρίο, το οποίο ο Μιλχισεδέκ είχε περιγράψει σαν παγκόσμια μόλυνση που έρχεται ως «κορωνίδα της υπέρτατης κυριαρχίας του Εωσφόρου».
2. Λίγο αργότερα πρωτοεμφανίζεται ο κορωνοϊός στη κινεζική επαρχία Χουμπέι. Αν διαβαστεί ανάποδα σχηματίζεται το όνομα Ιεμπούχ! Ο Ιεμπούχ, όπως όλοι γνωρίζουμε, ήταν ο μάγος της Παλαιάς Διαθήκης που προέβλεπε ότι άνδρες όπως οι προηγούμενοι, «κρυμμένοι στο άγνωστο, θα καταστρέψουν τον κόσμο».
3. Φυσικά ήθελαν να τα καλύψουν όλα, αλλά κάτι τους ξέφυγε. Όπως απεκάλυψε ο αμερικανός νανοεπιστήμονας Τζόναθαν Λίβινγκστον, η προέλευση της νόσου είναι «ζωονοσική», η οποία -το λέει και η λέξη- αποτελεί παρακλάδι του παγκόσμιου ζωονοσιωνισμού. Την επόμενη μέρα τον απέλυσαν για να μην ξαναμιλήσει.
4. Η χώρα μας φυσικά βρέθηκε στο επίκεντρο της συνωμοσίας. Όπως γράφουν και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της CIA, στου Ζωγράφου και τα Τρίκαλα δεν υπάρχουν θύματα. Υπενθυμίζουμε ότι προ διετίας οι κάτοικοι αυτών των περιοχών είχαν γίνει πειραματόζωα της μόλυνσης μέσω του 5G. Μήπως έτσι  απέκτησαν την περιβόητη «ανοσία της αγέλης» και μας το κρύβουν;
5. Προς επιβεβαίωση των παραπάνω, έρχεται μία αποκάλυψη που δεν θα ακούσετε από κανένα βοθροκάναλο. Στις 4 Οκτωβρίου, έγιναν μαζικές μεταβιβάσεις φαρμακείων σε μία εταιρεία με το τίτλο Andora Ph, η οποία συνδέεται άμεσα με το κύκλωμα. Τα φαρμακεία  αύξησαν θεαματικά τον τζίρο τους πουλώντας αντισηπτικά, κάνοντας έτσι πλούσια την ιδιοκτήτρια της Andra Ph. Ποιά είναι; Μην τρως σανό: An-Dora!

Δ. Ας αντισταθούμε!
1. Αυτό που δεν είχαν υπολογίσει όλοι αυτοί ήταν η δύναμη του ελληνισμού. Το γονίδιο «Έψιλον» γνωστό και ως «Ιχώρ» που έχουν μόνο οι Έλληνες και πλέον παραδέχεται και ο WOB (Παγκόσμιος οργανισμός Βιολογίας), αποτελεί την καλύτερη ασπίδα για τον κορωνοϊό και όλες τις αρρώστιες. Όσοι κάτοικοι της Ελλάδας ασθενούν, προφανώς έχουν χαμηλή περιεκτικότητα στο χρωμόσωμα Υ, ίσως γιατί οι ίδιοι, ή οι γονείς τους, συναναστρέφονταν πολλούς αλλοδαπούς.
2. Είναι φανερό πλέον ότι ο κορονοβάιρους αποτελεί ολοκληρωμένη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμού. Φυσικά το εμβόλιο έχει βρεθεί αλλά θα το βγάλουν μόνο πριν τις αμερικανικές εκλογές από το «ίδρυμα Κλίντον» για να χτυπήσουν τον Τραμπ. Μέχρι τότε χρησιμοποιούμε την πρόπολη, όπως κάνουν και οι μέλισσες που ποτέ δεν ασθένησαν από καμία πανδημία.
3. Και τώρα δράση: Να σαμποτάρουμε τα προϊόντα της Κορωνοσυνωμοσίας και κυρίως της Microsoft που παίζει κεντρικό ρόλο, προκαλώντας οικονομική ασφυξία στον Μπιλ Γκέιτς. Έτσι θα υποχρεωθεί να ρίξει όλα του τα λεφτά στην στις επιχειρήσεις και θα αφήσει την ανθρωπότητα να ζήσει μακριά από αρρώστιες και πυρηνικούς εφιάλτες.
3. Μία είναι η λύση, να ακολουθήσουμε τον άγγλο επιστήμονα Αμίρ Χαν, όποιος έσπασε το κινητό του και έτσι δεν δέχεται τη  βλαβερή ακτινοβολία R-2600 MHz. Για να γίνει αντιληπτή η δύναμη αυτής της ακτινοβολίας, δοκίμασε να βάλεις ένα κινητό δίπλα σε ένα συκώτι. Μετά από 6 ώρες το συκώτι θα έχει ψηθεί.
4. Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις. Όλα όσα μας σερβίρουν είναι ψέμα. Αυτοί που μπαίνουν στο νοσοκομείο και κάνουν τους άρρωστους είναι κομπάρσοι. Ένας μάλιστα από αυτούς έπαιζε  και στον «τροχό της τύχης». Στην πραγματικότητα ο κορονοιός έχει αποτύχει γιατί εξαφανίστηκε μόλις ήρθε σε επαφή με τον ήλιο  (φαινόμενο ηλιοτροπισμού) και τώρα απλώς σκηνοθετούν, με τη βοήθεια της κόρης του Κόπολα, μία πανδημία για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους. Το έχουν κάνει και με την ψεύτικη προσελήνωση. Εδώ θα κολλήσουν;

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γοητεία της ακύρωσης του άλλου και της πραγματικότητας
Η γοητεία της ακύρωσης του άλλου και της πραγματικότητας

Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην πολιτική γραμμή του κόμματος το γεγονός ότι έχασε, ούτε φυσικά υπονοεί κάτι τέτοιο ο συναγωνιστής Θ. Μαργαρίτης. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας άλλος «αρχηγός»

Κεντροαριστερά: Να ενωθούμε για να γυρίσουμε στα παλιά;
Κεντροαριστερά: Να ενωθούμε για να γυρίσουμε στα παλιά;

«Η επιστροφή σε σχήματα και ιδεοληψίες του αλήστου μνήμης παρελθόντος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ανάκαμψης για το κόμμα που (θέλει να) εκπροσωπεί τη φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα»

Podcast «50 χρόνια Μεταπολίτευση»: Νίκος Παναγιώτου και Χρήστος Φραγκονικολόπουλος συζητούν με τον αναπληρωτή καθηγητή Σωτήρη Πετρόπουλο για το κράτος και την κοινωνία πολιτών
Podcast 50 χρόνια Μεταπολίτευση: Το κράτος και η κοινωνία των πολιτών

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σωτήρης Πετρόπουλος συζητά με τους καθηγητές Χρήστο Α. Φραγκονικολόπουλο και Νίκο Σ. Παναγιώτου

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ - ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Όποιος δήμαρχος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

Το καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο και οι ανάγκες για καθαρισμό είναι σταθερές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τρέχουν τελευταία στιγμή ή να αναθέτουν εργασίες σε εταιρείες οι οποίες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.