- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Χρηματιστήριο: Μεγάλη άνοδος 7,06%
Τηλεπικοινωνίες και τράπεζες οι μεγάλοι κερδισμένοι
Τεράστια άνοδο της τάξης του 7,06% καταγράφει το χρηματιστήριο της Αθήνας, σήμερα, 6 Απριλίου.
Εκρηκτική άνοδο καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά η οποία προσεγγίζει τα επίπεδα των 580 μονάδων, υπεραποδίδοντας των ευρωπαϊκών αγορών οι οποίες κινούνται έντονα ανοδικά. Η επιβράδυνση των θανάτων λόγω κορωνοϊού στην ευρωπαϊκή ήπειρο ενισχύουν τις ελπίδες ότι τα μέτρα καραντίνας αρχίζουν να αποδίδουν.
O Γενικός Δείκτης Τιμών, στις 15:25, (σ.σ. 6 Απριλίου) διαμορφώνεται στις 578,89 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 7,06%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 38,39 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 7,33%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 4,30%.
Άνοδο καταγράφουν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (+10,54%), της Aegean Airlines (+10,33%), της Viohalco (+9,80%), της Alpha Bank (+9,67%) και του ΟΤΕ (+9,52%).
Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+9,52%) και των Τραπεζών (+9,25%). Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσιάζουν η Eurobank και η Alpha Bank με 13.136.757 και 4.865,671 μετοχές, αντιστοίχως.
Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημειώνουν η Eurobank με 4,795 εκατ. ευρώ και η Εθνική με 4,244 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 98 μετοχές, 19 πτωτικά και 7 παραμένουν σταθερές. Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Mevaco +24,24% και Βιοτέρ +19,85%. Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Τζιρακιάν -21,89% και SATO -19,05%.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.