- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έκλεισε το MEGA, γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει
Νέα πυρά από τον υπουργό Ανάπτυξης κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Το «μαύρο» στο MEGA μπήκε, επειδή ο Τσίπρας αδυνατούσε να ελέγξει το κανάλι, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αιχμηρός για μία ακόμη φορά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του τρόπου που τα στελέχη του αντιλαμβάνονται την εξουσία, ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο MEGA Channel, ξεκαθάρισε ότι το «μαύρο» στο τηλεοπτικό κανάλι οφείλεται στην αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να το ελέγξει.
«Το MEGA το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει» υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στον απόηχο της τοποθέτησης Τσίπρα για τους «αρμούς της εξουσίας». Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρεί σε διευκρινίσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε.
«Το κλείσιμο ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σκουρλέτης έλεγαν ότι εάν εκλεγούν, θα το κλείσουν. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ότι άνοιξε εκ νέου το MEGA. Το ότι το MEGA εκπέμπει, είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα» ανέφερε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.
Και πρόσθεσε: «Διάφοροι οπαδοί του ολοκληρωτισμού, όπως οι του ΣΥΡΙΖΑ και τύποι σαν τον Τσίπρα που θέλουν να ελέγξουν τους "αρμούς της εξουσίας", εξυφαίνουν τρόπους για να κλείσουν ένα κανάλι. Αλλά η Δημοκρατία έχει τρόπους να αντιδράσει και να ανοίξει το κανάλι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι
Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν
Ο γραμματέας της ΝΔ επικρότησε τον ειρηνικό τους χαρακτήρα
Mε αφορμή τη συμμετοχή του βουλευτή σε πρόσφατη συνάντηση Ελλήνων και Ισραηλινών
Απάντηση για την εξωτερική πολιτική
Τι απάντησε στις κατηγορίες περί ισραηλινού λόμπι
Είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία
Ο πρώην πρωθυπουργός συνδέει τις εξελίξεις με την ευρύτερη κατεύθυνση της ελληνικής διπλωματίας
Ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε τα κόμματα που δεν στηρίζουν το νομοσχέδιο για την προστασία των ανηλίκων
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την κυριαρχία και την ασφάλεια των ΗΑΕ με πράξεις και όχι μόνο με λόγια
O πολιτικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Μπαντρ Αμπντελατί
Τα ραντεβού με την ιστορία
«Καλώ την αντιπολίτευση να δείξει υπεύθυνη στάση», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ διατηρεί τη θέση του στην ηγεσία της ομάδας S&D
Οι κοινές δηλώσεις του πρωθυπουργού με τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Μέγαρο Μαξίμου
«Στόχος μας η πρώτη θέση στα έσοδα από τουρισμό», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Το μήνυμα σε παιδιά και γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.