- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βορίδης: Θα πληρώσω την πίτα με την αποζημίωση από τον Καμμένο
Ο Υπουργός είπε ότι στον προϋπολογισμό του ΥΠΑΑΤ προβλέπεται η συγκεκριμένη δαπάνη
Μ. Βορίδης: Θα πληρώσω την κοπή της πίτας με την αποζημίωση που πήρα από τον Πάνο Καμμένο
Θα πληρώσω την κοπή της πίτας με την αποζημίωση που πήρα από τον Πάνο Καμμένο, ανέφερε ο Μάκης Βορίδης απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εργαζόμενους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
«Θα πληρώσω την εκδήλωση κοπής πίτας στους εργαζόμενους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την τσέπη μου και συγκεκριμένα από την ωραία αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ που έλαβα από τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος μου», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι στον προϋπολογισμό του υπουργείου προβλέπεται η συγκεκριμένη δαπάνη και αναφέρθηκε στην ύπαρξη σχετικού κωδικού για την κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων.
Παράλληλα ο υπουργός κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για μικροπολιτική καθώς «δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό για το έργο του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τιμωρεί τους εργαζομένους του καταφεύγοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ.
Χθες, η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου, με ανάρτησή της στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε» σημειώνοντας παράλληλα ότι «πέρυσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου».
Τέλος, ο υπουργός Μάκης Βορίδης εξέφρασε την καταδίκη του για την επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ειδικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, επί της λεωφόρου Καβάλας 56 - 58.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυβέρνηση κινείται εντός ευρωπαϊκών κανόνων – Μοίρασμα πλεονασμάτων με μέτρο και προσοχή
Η πρέσβης των ΗΠΑ υπογράμμισε την εμβάθυνση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και εξήγγειλε νέες συμφωνίες σε ενέργεια, άμυνα και τεχνολογία
Τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Στόχος η εκπαίδευση γονέων για την προστασία των ανηλίκων από εθιστικές συμπεριφορές, τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Άνοδος παραβατικότητας στο 29,7%, πρωταγωνιστούν συνεργεία και μεταφορές το 2025
Προειδοποίηση για ενέργεια και πληθωρισμό - Αν συνεχιστεί η κρίση στα Στενά του Ορμούζ
Η κρίση των θεσμών στις σύγχρονες δημοκρατίες, στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε αυτό που έγινε στη χώρα το 2015», τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης
Η αντιπολίτευση υπερψήφισε όλες τις άρσεις ασυλίας
«Θα είμαι εκεί έτσι κι αλλιώς», δηλώνει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
«Οι ευρωπαϊκοί κανόνες δεν επιτρέπουν παρεκκλίσεις», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Τρία στοχευμένα μέτρα για ιδιωτικά χρέη ενεργοποιεί η κυβέρνηση με στόχο την ανακούφηση των οφειλετών
«Το πλεόνασμα επιστρέφει στην κοινωνία», δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Σοβαρές ζημιές στο «EPAMINONDAS» – Διαψεύδει η Αθήνα τις ιρανικές αναφορές περί κατάσχεσης
«Κι όμως η Ελλάδα αλλάζει και μπορεί να αφήσει πίσω της τον κακό της εαυτό», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή
Σφοδρή κριτική για καθυστερημένα μέτρα - Επιδοματική πολιτική αντί ουσιαστικών λύσεων
«Η Ελλάδα αλλάζει - Από τα ελλείμματα στα πλεονάσματα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.